5 star review  Opiekunowie godni zaufania. Byle tak dalej. Trzymam za Was kciuki 🙂

    thumb Agnieszka Walczak
    7/13/2014

    5 star review  Bez najmniejszej wątpliwości mogę tylko polecić. Dom pełen miłości do zwierzaków wszelkiej maści.

    thumb Anna Górecka Kusz
    4/26/2014

    Dziękuję raz jeszcze za opiekę nad charakterną Roxi;) Pozdrawiam Ewelina Kudera

    thumb Ewelina Kudera
    1/03/2019

    5 star review  

    thumb Paweł Gaudecki
    3/09/2017

    Jeżeli wyjeżdżacie na urlop lub na ważna uroczystość i nie macie z kim zostawić pupila to ja polecam ten "Domowo Rodzinny Hotelik" Brak czasu na dowóz pupila? Nie stanowi to problemu.. Przyjedzie Pani Ania i odbierze oraz przywiezie spowrotem pupila pod adres waszego zamieszkania ??????‼️‼️‼️ Daje 5 z ?

    thumb Baśka Schmeichel
    9/17/2018

    4 star review  Bardzo dziękuję za opiekę nad Reksiem. Piesek podczas mojego wyjazdu nie był w żadnym boksie, tylko w normalnym domu. Kiedy będę miała kolejny wyjazd to wiem że mogę bezpiecznie pozostawić mojego pupila. Pozdrawiamy Kamila i Rex �

    thumb Kamila Sawicka
    11/23/2016

    Kodi spedzil z Bartkiem ostatni weekend, Kodi jest troche lekliwym psem, w domu Bartka i Ani otrzymal duzo troskliwosci i uwagi, wrocil do domu zmeczony, wybiegany na dzialce i szczesliwy

    thumb Anna Crutchfield
    11/26/2018

    Zostawiłam Pani Ani swojego pieska, który był niedawno adoptowany, na 3 dni. Bardzo martwiłam jak on na to zareaguje, ale wszystko było dobrze. Bailey wyglądał na zadowolonego 🙂 a od Pani Ani usłyszałam same miłe wiadomości o moim pupilu. Nie było problemu żeby się dodzwonić oraz zarezerwować termin.

    thumb Daria Zhelnova
    10/03/2018

    5 star review  Profesjonalna opieka nad pupilem polecam bardzo.

    thumb Marcin Ptak
    12/21/2016

    1 star review  Absolutnie nie polecam do opieki nad kotami. Kompletny brak pojęcia o tym jak opiekować tymi zwierzętami. Nieumiejętność zastosowania się do pozostawionych instrukcji (jedzenie / woda). Nieopróżniana kuweta - odwiedziny raz na kilka dni (pomimo opłaconej stawki za wizyty codzienne!). Podczas okresu wizyt Bartka lub/i jego mamy, mieliśmy również umówionych znajomych na przychodzenie w "losowych" dniach/godzinach - dla zainteresowanych zdjęcia stanu kuwety czy odkręconej przez kilka dni wody w kranie, niestety nie mogę dodać zdjęć w opinii. Nie polecam i przestrzegam (oceniam tylko zajmowanie się kotami, może z psami radzą sobie lepiej - niech każdy oceni sam).

    thumb Mateusz Hublewski
    2/11/2018

    5 star review  Super

    thumb Natalia Seles
    4/03/2014

    5 star review  

    thumb Anna Skubiszewska
    9/16/2016

    5 star review  Pikuś wrócił szczęśliwy, wiem że miał najlepszą opiekę: spał w łóżku! Dziękuję!

    thumb Justyna Kramarczuk
    3/03/2017

    5 star review  Bardzo dziękujemy za opiekę podczas ferii nad Luną. Jesteśmy ( wraz z Luną) bardzo zadowoleni z opieki, na bieżąco wiedzieliśmy co słychać u Luny i widzieliśmy, że jest pod bardzo dobrą opieką. Polecamy i pozdrawiamy Bartka i Panią Anię.

    thumb Anna Day
    3/01/2017

    5 star review  wspaniałe wyzwanie

    thumb Anna Magdalena Kumar-Kustosz
    4/29/2017

    5 star review  Bez cienia wątpliwości mogę polecić skorzystanie z usług, jakie oferuje @PetsitterBartekKusz. Bartek mimo młodego wieku jest profesjonalny, elastyczny i uczciwy, ale co najważniejsze czuć, że wraz ze swoją wspaniałą mamą kochają to co robią, znają się na tym co robią i można mieć pewność, że zwierzak jest w dobrych, kochających rękach 🙂 Jestem pewna, że podopieczni dostają bardzo dużo miłości i czułości od nich. Jeśli kiedyś bym potrzebowała wsparcia to na pewno Bartek byłby jedyną osoba do której bym się zwróciła. Z całego serca polecam go i jego mamę.

    thumb Monika Borusińska
    6/02/2016

    5 star review  Bartek i jego mama opiekuje się naszą sunią od przeszło trzech lat, przynajmniej dwa razy do roku, gdy wyjeżdżamy na wakacje lub święta. Nie zapomnę pierwszego spotkania kiedy nasz sunia dopadła do nich z pełnym zaufaniem i radością. Bartek zadawał mnóstwo szczegółowych pytań w celu poznania suni, ponadto mają arkusz online w którym mają pytania dotyczące pieska i to im pomaga przypomnieć sobie w trakcie opieki jeśli coś bezie nie jasne. Nasza sunia bardzo trudno toleruje obce osoby - Bartek i Pani Ania podczas pierwszej wizyty zostali zaakceptowani. Gdy przywozimy ją na Mokotów to pędzi do bramy radośnie, co świadczy o tym, że jest jej dobrze. Na bieżąco otrzymujemy pocztą e-mail lub SMS informuje i zdjęcia z pobytu. Świetnie nawiązują kontakt pieskami, którymi się opiekują.Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki nad naszym kochanym potworkiem i warunków, w których ona przebywa.

    thumb Robert Nowakowski
    6/26/2016

    5 star review  Polecam bardzo!!! Mietek-wrocil zadowolony. Ja-spokojnie wyjechałam na święta. Pani Ania i Bartek - poza opieką w czasie 5 dni nauczyli Mietka nie ciągnąć na smyczy i chodzić przy nodze. Dziękuję 🙂

    thumb Joanna Piczuła
    12/30/2017

    5 star review  Bardzo lubię tutaj sobie pomieszkać. Czuję się jak na koloni. Wszyscy się do mnie uśmiechają i pozwalają mi wylegiwać się na kanapie. Zawsze jest fajne towarzystwo i często się bawimy. Chodzimy razem na spacery na których zawsze się uśmiecham. Na stołówce jest bardzo dobre jedzenie, inne niż w domu, co jest bardzo super. Trochę smutno mi tylko jak turnus się kończy i muszę wracać do domu bo trudno rozstawać się z koleżankami, kolegami i opiekunami... Borek, wielorasowiec mazurski

    thumb Marek Sanak
    3/28/2018

    5 star review  Zdecydowanie polecam 😀

    thumb Justyna Szewczyk
    9/05/2017

    5 star review  Szkoda, że nie ma szóstki 🙂 Ci ludzie, to anioły. Takie prawdziwe. Zaopiekowali się naszym dobytkiem, dość kłopotliwym ( bulgog Franio, mały potwór :)). Są kochani! DZIĘKUJEMY!!! Najpiękniej! Jeśli nie możecie wziąć zwierza ze sobą, to dajcie go Ani i Bartkowi <3

    thumb Anna Gronowska
    12/25/2016

    5 star review  Polecam taką opiekę dla kochanych zwierzątek którą gwarantuje Bartek Kusz wraz z mamą pania Anną.

    thumb Monika Madalinska
    5/06/2017

    5 star review  Polecam! Miejsce godne zaufania

    thumb Marcin Dzierżanowski
    6/29/2018

    5 star review  Wspaniali ludzie!!! Nie muszę się denerwować czy wszystko dobrze u mojego "Meblowego Łazika" Zostawiam go z Bartkiem i Panią Anią i wiem że będzie miał wszystko dokładnie to co w domu, przytulanie, zabawę, opiekę. Nie musi spać na jakimś posłaniu, tylko w ramach wzmacniania więzi u Pani Ani na poduszce 😉 Naprawdę Ci cudowni ludzie ułatwiają pieskom tą trudną dla nich sytuację rozstania z właścicielem. Mój Majlo chętnie wraca do "Cioci Ani" co znaczy że czuje się tam dobrze i swobodnie. Aniu, Bartku jeszcze raz dziękuję że jesteście!!!

    thumb Marta Perczyńska
    3/19/2018

    5 star review  Semolka był w tym hoteliku domowym tylko raz, ale na pewno kiedyś odwiedzi go ponownie. Bardzo wyrozumiali opiekunowie i widać, że mają dużo cierpliwości i kochają zwierzęta. Polecam =)

    thumb Debora Mossoń
    4/21/2017

    5 star review  Polecam opiekę u Petsittera Bartka i jego mamy. Na bieżąco otrzymywałam zdjęcia i filmy z pobytu psa. Po szaleństwach z innymi pieskami Rambo długo odpoczywał. Chętnie ponownie skorzystamy z usług

    thumb Dorota Chachulska-Libigocka
    8/21/2017

    5 star review  Piesek zadowolony z weekendowego pobytu, dzięki za pomoc w nagłym wypadku.

    thumb Magdalena Plu
    7/16/2017

    4 star review  Pies wrocil caly i zdrowy 🙂

    thumb Marina Furdyna
    9/20/2016

    5 star review  Piesek zadowolony, właściciele również ! Profesjonalna obsługa, rodzinna atmosfera , super podejście do psa, przemili fachowcy, 200% zaangażowanie. Elastyczne podejście do odbioru pieska i dostarczenie go do Modlina przez co zaoszczędzenie nam czasu i energii! Bardzo miły gest. Dziekujemy raz jeszcze za opiekę i gościnę �na pewno skorzystamy w przyszłości.

    thumb Emilia Gallera-Korniluk
    5/14/2017

    5 star review  Bardzo polecam, pełen profesjonalizm, a Don szczęśliwy, bo nie musiał być sam 😉

    thumb Patrycja Łoza
    8/16/2016

    5 star review  Jeszcze raz bardzo dziękuję za opiekę. W 100%polecam i na pewno jeszcze skorzystamy? Pozdrawiam

    thumb Anna Rydz
    7/25/2017

    5 star review  Świetny rodzinny dom dla zwierzaków.

    thumb Łukasz Hoglich
    7/21/2018

    5 star review  Z całą pewnością razem ze swoim Rodzynkiem polecamy! Rodzynek miał domowe warunki i dużo wspaniałej opieki, a ja spokojna odebrałam go radosnego i w świetnej formie Na pewno będziemy jeszcze nie raz korzystać!

    thumb Paulina Fernówka
    7/04/2016

    5 star review  Polecam z całego Bartka i jego mamę.Pieski miały cudowną opiekę.Codziennie dostawałam od Pani Ani i Bartka zdjęcia piesków co było dla mnie ogromnie miłe i dzięki temu chodź trochę zmniejszało moją tęsknotę za Nimi oraz stres związany z tym że były to pierwsze wakacje bez psiaków � My napewno jeszcze nie raz skorzystamy z ich usług. Psiaki były zadbane odizolowane od większych piesków w celu ich bezpieczeństwa. Pełen profesjonalizm i miłość do zwierząt sprawia że i psiaki mniej tęsknią � także jeszcze raz POLECAM i dziękuje za tak wspaniałą opiekę ��

    thumb Karolina Popławska
    11/27/2017

    5 star review  

    thumb Magdalena Saad
    6/06/2017

    5 star review  Wspaniały opiekun. Wyjazd wyszedł w ostatniej chwili. Bez problemu. Zawsze jest miejsce. I to wspaniałe. Psiak wrócił zadowolony i nie było widać żadnego wytęsknienia - po prostu nie było na to czasu. To co mi się także spodobało to pytanie czy psiak śpi w łóżku czy nie więc nie ważne jaka opcja - jest szacunek do tego jak właściciel chowa pieska. A to ważne. Nie ma "sprzedawania" własnych teorii. Po prostu fachura 🙂 Gorąco polecamy 🙂

    thumb Joanna Wyka
    11/25/2015

    5 star review  Daję 5 gwiazdek, bo nie może być inaczej. Po pierwsze, rzadko cokolwiek recenzuję, ale jeśli chodzi o bezpieczeństwo czworonogów, to taka recenzja jest bardzo dobrym wyznacznikiem dla innych, którzy tak jak jak mają np. świra na punkcie swojego psa i każda sekunda rozłąki jest dla nich jak horror. Po drugie, Pani Ania i Bartek są po prostu warci jak najwyższej oceny. Pieczołowicie opiekowali się moim Łatkiem, choć ten jest "dość" niesforny i naprawdę trzeba być niezwykle wyrozumiałym i cierpliwym człowiekiem.:)) Łatek spędził u Pani Ani i Bartka kilka cudownych, pełnych radości dni, w trakcie których poznał nowych psich znajomych. Dostawałam relację w postaci zdjęć i filmów, a zarówno Pani Ania, jak i Bartek byli bardzo wyrozumiali, gdy ja sama męczyłam ich pytaniami typu "czy wszystko w porządku?". Widać, że Ci Państwo mają po prostu podejście do psów, a przy tym kochają to, co robią. Jeśli ktoś szuka odpowiedzialnej, miłej, bezpiecznej opieki dla swojego czworonoga, to polecam z całą pewnością Bartka i jego Mamę.

    thumb Kaja Wysoczańska
    12/08/2017

    5 star review  

    thumb Kasia Siedlecka
    8/12/2016

    3 star review  Jerry wrócił zadowolony, trochę przekarmiony i przybrudzony ale z uśmiechem na swojej yorkowej paszczy. Polecam zwłaszcza dla większych psów.

    thumb Dorota Dorothy Sliwowska-Zackiewicz
    3/05/2017

    5 star review  Witam! Chciałabym serdecznie polecić Bartka i Panią Anię. Moje ponad przeciętnie aktywne i łase na pieszczoty psy wróciły do domu bardzo spokoje (co oznacza, że ich potrzeby były zaspokajane). Pani Ania codziennie odpowiadała na masę moich pytań dotyczących zachowania moich psiaków oraz przesyłała mi fotorelację. Choć łezka w oku kręciła mi się za każdym razem, jak otrzymałam zdjęcie (bo rozłąka z czworonogami to nie tylko dla nich ciężki czas), to wiedziałam, że moje psiaki są w dobrych, ciepłych rękach. Wiem również, że jeśli kiedykolwiek jeszcze zajdzie potrzeba opieki nad moimi zwierzakami, to bez zastanawiania zwrócę się do Bartka i Pani Ani. Ja i moje psiaki zdecydowanie wystawiamy najwyższą ocenę!

    thumb Magdalena Poniznik
    4/13/2018

    5 star review  Goraco polecam Bartka i jego mame do opieki nad psiakami. Moj psiak wlasnie wrocil z prawie tygodniowego pobytu wybawiony, wygoniony i zadowolony. To byl juz drugi raz kiedy zostawialismy tam Rogera i potwierdzam ze byl naprawde w dobrych rekach. Bartek & Ania maja ogromne serce do zwierzat. Polecam ��

    thumb Iwona Orocz
    8/06/2017

    5 star review  Dziękuję za opiekę nad Szilą i Taysonem ☺ Nawet tona leków i robienie zastrzyków Taysonowi świeżo po operacji wam nie straszne ?Polecam to ciepłe miejsce każdemu ☺ przede wszystkim jest profesjonalnie, rodzinnie i dodatkowo piesy zadowolone bo pozwalają spać w łóżkach ?

    thumb Magdalena Wiktorowska
    6/06/2017

    5 star review  Odpowiedzialni ludzie z pasja do zwierzkow, polecam .

    thumb Marta Wojtasik
    12/30/2016

    5 star review  Pełna profeska i dużo serca. Bartek i Ania dostali klucz do mojego domu, przyjeżdżali do Fuksia, karmili, wychodzili na spacery - wszystko było dokumentowane i przesyłane na bieżąco, choć i tak po pierwszej rozmowie z Ania wiedziałam, że tym ludziom można zaufać. Bardzo polecam!

    thumb Dagmara Marszycka
    6/20/2018

    5 star review  Pierwszy raz musiałam skorzystać z pomocy opiekuna do psa. Nigdy wcześniej nie musiałam zostawić mojej suczki z kimś obcym. Było to dla mnie ogromne przeżycie i stres że oddaje członka mojej rodziny w obce ręce, ale.... te obawy były zupełnie niepotrzebne. Brela u Bartka i Jego mamy miała tak samo dobrze jak w domu, a moze nawet lepiej Ja spędzałam wakacje i wiedziałam że mój pies też swietnie sie bawi na długich spacerach, że jest dopieszczona i nie ma czasu tęsknić. Wybór "Petsitter Bartek Kusz" był strzałem w 10 i juz jesteśmy umówieni na kolejna opiekę. Zostaliśmy stałymi klientkami Polecam serdecznie.

    thumb Magdalena Bednarska-Chrzan
    8/07/2016