5 star review  Szkoda, że nie ma szóstki 🙂 Ci ludzie, to anioły. Takie prawdziwe. Zaopiekowali się naszym dobytkiem, dość kłopotliwym ( bulgog Franio, mały potwór :)). Są kochani! DZIĘKUJEMY!!! Najpiękniej! Jeśli nie możecie wziąć zwierza ze sobą, to dajcie go Ani i Bartkowi <3

    thumb Anna Gronowska
    12/25/2016

    5 star review  Amor lubi zostawac u Bartka, kiedy wyjezdzamy. Czasami sie zastanawiamy, czy nie bedzie chcial u niego zostac... Na dodatek Bartek szybko reaguje i nie kreci nosem, nawet postawiony na nogi prawie w srodku nocy, w sytuacji awaryjnej! Dziekujemy i pozdrawiamy

    thumb Piotr Naglowski
    1/06/2016

    5 star review  Bez cienia wątpliwości mogę polecić skorzystanie z usług, jakie oferuje @PetsitterBartekKusz. Bartek mimo młodego wieku jest profesjonalny, elastyczny i uczciwy, ale co najważniejsze czuć, że wraz ze swoją wspaniałą mamą kochają to co robią, znają się na tym co robią i można mieć pewność, że zwierzak jest w dobrych, kochających rękach 🙂 Jestem pewna, że podopieczni dostają bardzo dużo miłości i czułości od nich. Jeśli kiedyś bym potrzebowała wsparcia to na pewno Bartek byłby jedyną osoba do której bym się zwróciła. Z całego serca polecam go i jego mamę.

    thumb Monika Borusińska
    6/02/2016

    Bardzo dziękujemy za opiekę nad Shaggy! Pies miał super towarzystwo w domowej atmosferze , nie było problemu z kontaktem z panią Anią (zdjęcia oraz filmiki). Polecamy 🙂

    thumb Alena Kolbina
    2/09/2019

    5 star review  Bardzo dziękujemy za opiekę podczas ferii nad Luną. Jesteśmy ( wraz z Luną) bardzo zadowoleni z opieki, na bieżąco wiedzieliśmy co słychać u Luny i widzieliśmy, że jest pod bardzo dobrą opieką. Polecamy i pozdrawiamy Bartka i Panią Anię.

    thumb Anna Day
    3/01/2017

    5 star review  Wielokrotnie korzystałam usług pettsiter Bartek Kusz, Gaja zawsze chętnie zostawała u pani Ani, co jest najlepszym dowodem jak się tam czuła. Dziekuje!!

    thumb Monika Koenighaus
    7/19/2018

    5 star review  Serdecznie dziękuję za dobrą opiekę nad naszymi zwierzakami: sheltiekiem Bazirem i kotem Tygrysiem! Zostawiliśmy na tydzień i bardzo się martwiłam jak będzie... Ale było bardzo dobrze - zwierzaki były w pełnym porządku, zadbane i zadowolone 🙂 Jeszcze raz dziękuję

    thumb Maria Ganzha
    10/01/2016

    5 star review  

    thumb Karol Michalski
    6/29/2014

    5 star review  Odpowiedzialni ludzie z pasja do zwierzkow, polecam .

    thumb Marta Wojtasik
    12/30/2016

    5 star review  Zwierzak zadowolony, zadbany i przewieziony w obie strony:) Luksus. Polecam

    thumb Małgorzata Badowska
    3/29/2018

    5 star review  Pikuś wrócił szczęśliwy, wiem że miał najlepszą opiekę: spał w łóżku! Dziękuję!

    thumb Justyna Kramarczuk
    3/03/2017

    5 star review  Daję 5 gwiazdek, bo nie może być inaczej. Po pierwsze, rzadko cokolwiek recenzuję, ale jeśli chodzi o bezpieczeństwo czworonogów, to taka recenzja jest bardzo dobrym wyznacznikiem dla innych, którzy tak jak jak mają np. świra na punkcie swojego psa i każda sekunda rozłąki jest dla nich jak horror. Po drugie, Pani Ania i Bartek są po prostu warci jak najwyższej oceny. Pieczołowicie opiekowali się moim Łatkiem, choć ten jest "dość" niesforny i naprawdę trzeba być niezwykle wyrozumiałym i cierpliwym człowiekiem.:)) Łatek spędził u Pani Ani i Bartka kilka cudownych, pełnych radości dni, w trakcie których poznał nowych psich znajomych. Dostawałam relację w postaci zdjęć i filmów, a zarówno Pani Ania, jak i Bartek byli bardzo wyrozumiali, gdy ja sama męczyłam ich pytaniami typu "czy wszystko w porządku?". Widać, że Ci Państwo mają po prostu podejście do psów, a przy tym kochają to, co robią. Jeśli ktoś szuka odpowiedzialnej, miłej, bezpiecznej opieki dla swojego czworonoga, to polecam z całą pewnością Bartka i jego Mamę.

    thumb Kaja Wysoczańska
    12/08/2017

    Dziękuję raz jeszcze za opiekę nad charakterną Roxi;) Pozdrawiam Ewelina Kudera

    thumb Ewelina Kudera
    1/03/2019

    5 star review  Polecam z całego Bartka i jego mamę.Pieski miały cudowną opiekę.Codziennie dostawałam od Pani Ani i Bartka zdjęcia piesków co było dla mnie ogromnie miłe i dzięki temu chodź trochę zmniejszało moją tęsknotę za Nimi oraz stres związany z tym że były to pierwsze wakacje bez psiaków � My napewno jeszcze nie raz skorzystamy z ich usług. Psiaki były zadbane odizolowane od większych piesków w celu ich bezpieczeństwa. Pełen profesjonalizm i miłość do zwierząt sprawia że i psiaki mniej tęsknią � także jeszcze raz POLECAM i dziękuje za tak wspaniałą opiekę ��

    thumb Karolina Popławska
    11/27/2017

    5 star review  Dziękujemy za opiekę nad naszymi skarbami! Polecam opiekunów 😉 Pieski radosne, zdrowe, pełen profesjonalizm.

    thumb Kacper Ługowski
    6/09/2016

    5 star review  Bardzo dziękuję za wspaniałą, pełną empatii i zrozumienia opiekę, w czasie tegorocznych Świąt Bożego Narodzenia nad staruszką Figą i yorkiem Mopkiem. Figa, jest schorowaną, siedemnastoletnią staruszką po traumatycznych przejściach, z trudem adaptującą się w nowych miejscach. Dzięki ogromnemu sercu i wyrozumiałości pani Ani i Bartka, Figa bez większych kłopotów zaadoptowała się w nowym otoczeniu. Serdecznie dziękuję za zrozumienie i wyrozumiałość dla problemów zdrowotnych Figi. Dla yorka Mopka pobyt u Ani i Bartka był wymarzonym rajem, gdzie spełniły się wszystkie Mopkowe marzenia ;), od łóżkowych harców po profesjonalne zabiegi pielęgnacyjne. Jeszcze raz z całego serca dziękujemy. Do zobaczenia

    thumb Asia Beata Anna Płochocka
    12/29/2016

    5 star review  Polecam! Miejsce godne zaufania

    thumb Marcin Dzierżanowski
    6/29/2018

    5 star review  Z całym spokojem o każdego czworonoga polecam

    thumb Ba Ko
    7/18/2016

    5 star review  

    thumb Ewa Krysiak
    3/13/2014

    Polecam mocno usługi Pani Ani i Bartka. Psiaki były dwukrotnie. Za każdym razem wróciły do domu bardzo szczęśliwe. Na miejscu miały zapewnioną odpowiednią opiekę, stały nadzór, dużo zabaw na świeżym powietrzu oraz kontakt z innymi pieskami. Kontakt z Panią Anią był super, otrzymywałam regularnie zdjęcia oraz informacje jak się czują pieski. Widać, że hotelik jest prowadzony z pasją i miłością do zwierząt. Po raz pierwszy nie martwiłam się o Kumi i Haru <3 Dziękuję bardzo!

    thumb Magdalena Nec
    3/24/2019

    1 star review  Absolutnie nie polecam do opieki nad kotami. Kompletny brak pojęcia o tym jak opiekować tymi zwierzętami. Nieumiejętność zastosowania się do pozostawionych instrukcji (jedzenie / woda). Nieopróżniana kuweta - odwiedziny raz na kilka dni (pomimo opłaconej stawki za wizyty codzienne!). Podczas okresu wizyt Bartka lub/i jego mamy, mieliśmy również umówionych znajomych na przychodzenie w "losowych" dniach/godzinach - dla zainteresowanych zdjęcia stanu kuwety czy odkręconej przez kilka dni wody w kranie, niestety nie mogę dodać zdjęć w opinii. Nie polecam i przestrzegam (oceniam tylko zajmowanie się kotami, może z psami radzą sobie lepiej - niech każdy oceni sam).

    thumb Mateusz Hublewski
    2/11/2018

    5 star review  Piesek zadowolony z weekendowego pobytu, dzięki za pomoc w nagłym wypadku.

    thumb Magdalena Plu
    7/16/2017

    5 star review  Najlepszą recenzją będzie z pewnością stwierdzenie, że choć z usług zespołu Petsitter Bartek Kusz korzystaliśmy po raz pierwszy, to z pewnością nie ostatni. Wszystko przebiegało dokładnie tak, jak powinno – od pierwszego kontaktu telefonicznego w celu zamówienia miejsca w hoteliku po codzienną, bieżącą relację z opieki nad zwierzakiem. Ponadto doskonale widać, że zwierzaki czują się tam po prostu dobrze; mogą liczyć na ciągłe towarzystwo, bezpieczną zabawę i pieszczoty. Polecam!

    thumb Alicja Zalewska
    3/06/2017

    5 star review  Polecam taką opiekę dla kochanych zwierzątek którą gwarantuje Bartek Kusz wraz z mamą pania Anną.

    thumb Monika Madalinska
    5/06/2017

    5 star review  

    thumb Ewa Raróg
    7/02/2017

    5 star review  Bartek to cudowny młody człowiek z wielkim sercem do futrzaków. Z pełną odpowiedzialnością polecam jego usługi. Przemiła mama która go jest fantastyczna, zawsze stara się pomóc nawet jeśli się dzwoni późnym wieczorem. Nigdy się nie zawiodłam, dlatego POLECA z całego serca. Wizyty domowe to też wygodna usługa. Koty nie muszą zamieniać miejsca zamieszkania a pieski są wyprowadzone kiedy właściciel jest w pracy. Ja jestem zadowolona i będę wracała.

    thumb Anna Ulatowska
    12/06/2016

    Baron wrócił bardzo zadowolony z jednodniowej wizyty zapoznawczej. Bardzo dziękuję.👏👏

    thumb Agnieszka Piasecka
    11/13/2018

    5 star review  Pepa wróciła szczęśliwa � bardzo dziękuję za opiekę � na pewno będziemy jeszcze nie raz gościć w hoteliku!

    thumb Ula Milkiewicz
    7/20/2018

    5 star review  Profesjonalna opieka nad pupilem polecam bardzo.

    thumb Marcin Ptak
    12/21/2016

    5 star review  Pani Aniu, Panie Bartku kolejny raz piękne dzięki za fantastyczną i profesjonalną opiekę nad naszą Pepsi� Do zobaczenia wkrótce!

    thumb Krzysztof Gajewski
    4/09/2018

    5 star review  Jestem pod wrażeniem opieki Petsiitter nad moim psem Jazzem. Został pod opieką Bartka i Pani Ani na trzy dni i wrócił zadbany, z piękną, błyszczącą sierścią jakiej wcześniej nie miał, a przy tym zadowolony i radosny. Jazz nie należy do grzecznych psów ale Bartek i Pani Ania doskonale sobie poradzili. Brawo ! Wiem, że znalazłam dla mojego pupila najlepszą opiekę. Serdecznie polecam każdemu, kto musi rozstać się ze swoim pieskiem. Właściciel 11-letniego beagla

    thumb Wiesław Wójcicki
    9/19/2016

    5 star review  Mój pies Lolek był u Państwa przez 10 dni był na psich wakacjach 😉 , dostawał wielkie kości do gryzienia, co dla niego jest druga atrakcją po bieganiu co sił w nogach. Ja dostawałam jego zdjęcia i informacje co u niego słychać. Jestem bardzo zadowolona z opieki , myslę że Lolek też! Bardzo chętnie jeszcze nie raz go zostawię w tym profesjonalnym i domowym hoteliku. Polecam wszystkim!

    thumb Iwona Pancer
    12/29/2016

    5 star review  

    thumb Beata Chojnacka
    6/06/2017

    5 star review  Zawsze podziwiam ludzi z pasją! Bo tacy ludzie są wyjątkowi! To właśnie takie miejsce gdzie można zostawić swojego pupila z pełną pewnością, że nie tylko ktoś się nim odpowiednio i profesjonalnie zajmie ale też otoczy domowym ciepłem i da poczucie bezpieczeństwa. Jestem pełna podziwu dla pracy jaką Państwo: Bartek z mamą, wykonujecie! Dziękuję za opiekę nad Trixi! Zyskałam dla niej "nowy" dom! ���

    thumb Marta Ga
    11/24/2016

    1 star review  

    thumb Ola Sobala
    11/08/2016

    5 star review  Jeszcze raz bardzo dziękuję za opiekę. W 100%polecam i na pewno jeszcze skorzystamy😊 Pozdrawiam

    thumb Anna Rydz
    7/25/2017

    5 star review  Pierwszy raz musiałam skorzystać z pomocy opiekuna do psa. Nigdy wcześniej nie musiałam zostawić mojej suczki z kimś obcym. Było to dla mnie ogromne przeżycie i stres że oddaje członka mojej rodziny w obce ręce, ale.... te obawy były zupełnie niepotrzebne. Brela u Bartka i Jego mamy miała tak samo dobrze jak w domu, a moze nawet lepiej Ja spędzałam wakacje i wiedziałam że mój pies też swietnie sie bawi na długich spacerach, że jest dopieszczona i nie ma czasu tęsknić. Wybór "Petsitter Bartek Kusz" był strzałem w 10 i juz jesteśmy umówieni na kolejna opiekę. Zostaliśmy stałymi klientkami Polecam serdecznie.

    thumb Magdalena Bednarska-Chrzan
    8/07/2016

    5 star review  

    thumb Anna Skubiszewska
    9/16/2016

    5 star review  Nasza Pepsi spędziła u Was ostatni weekend. Jesteśmy pod wrażeniem profesjonalnego podejścia do oczekiwań każdego klienta i troski o ich pupili. Bardzo dziękujemy za fachową opiekę nad naszą pociechą. Życzymy sobie dalszej tak owocnej współpracy, a Wam nieustającego zapału i serca w Waszej pasji do zwierząt. Już dziś z wielką przyjemnością polecamy Wasz dom wśród naszych przyjaciół i ich czworonogów. Dziękujemy, Właściciele Pepsi

    thumb Mariola Gajewska
    8/08/2016

    5 star review  Wyjątkowo ciepłe miejsce dla zwierzaków. Ludzie z sercem pełnym miłości do wszelkich futrzaków. Poza oddaniem w pracy i opieką nad naszymi zwierzakami, udzielają się też charytatywnie wspierając schronisko. Jakby mało by im było futrzaków którymi się opiekują u siebie w domu lub spacerują. Bartek jak na 15lat jest bardzo odpowiedzialny i bez wachania przekazałem mu klucze do mieszkania by mógł wychodzić z naszym potworkiem. A Pani Ania pięknie ogarnia to organizacyjnie. Na pewno nie skorzystam z innej pomocy bo tu jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam.

    thumb Piotr Górecki
    2/03/2017

    5 star review  Fantastyczny młody zaangażowany człowiek. Z przyjemnością polecam oddałem mu swojego psa pod opiekę. Bartek i jego mama to prawdziwe zwierzoluby, pełni miłości i czułości do swoich podopiecznych. Zwierzaki będące u nich w domu nigdy nie zostają same, zawsze mogą liczyć na podrapanie za uchem. Kontakt z nimi jest niemal całodobowy i w każdej chwili można dowiedzieć się jak czuje się pies. Poza tym na życzenie wysyłają zdjęcia i relacje z wizyt lub spacerów. Naprawdę świetni z nich opiekunowie znający się na rzeczy. Polecam.

    thumb Robert Nowak
    11/10/2015

    5 star review  

    thumb Marzena Mokrzecka
    1/06/2015

    5 star review  ze spokojem serca można oddać pieska pod opiekę, widać że kochają zwierzaki i dobrze się nimi zajmują, polecam!:)

    thumb Dagmara Hoholm
    6/09/2014

    5 star review  Zostawiłam na opiekę dzienną mojego psiaka pełna obaw, bo po raz pierwszy zostawiałam go u petsittera, ale bardzo miło się zaskoczyłam - oprócz tego, że dostałam sporo zdjęć z przebiegu dnia psiaka, żebym się nie martwiła, to pies wrócił do domu szczęśliwy, wybiegany i zmęczony zabawą, co wcale nie jest takie proste przy 36kg Rhodesianie 🙂 Polecam!

    thumb Zuza Kołkowska
    3/04/2018

    5 star review  Bardzo polecam usługi Petsittera - Bartka i jego mamy. Moja Luka spędziła u nich ponad 3 tygodnie. W tym czasie ja byłam w szpitalu. Lusia była tuż po zdjęciu szwów po operacji usunięcia przerzutów z listwy mlecznej. Wobec tego wymagała szczególnej uwagi. Bartek zaopiekował się nią wspaniale. Jestem jemu i jego mamie bardzo wdzięczna za tak wspaniałą opiekę. Gdy odbierałam Lukę wyglądała wspaniale i niechętnie rozstawała się z nimi. W przyszłości zamierzam korzystać z ich pomocy.

    thumb Marzenna Olechno
    6/15/2017