5 star review  Bardzo polecam. Pani Ani z ogromnym sercem do zwierząt. Prawdziwa domowa opieka.

    thumb Monika Krauze
    8/09/2017

    Mój pies Albert rasy golden retriever był pod opieką p. Ani i Bartka Kusz. Wszystko przebiegło w porządku i bezproblemowo 🙂 P.S. Albert w drodze powrotnej wahał się, czy na pewno chce ze mną wracać i oglądał się za domem swoich tymczasowych opiekunów. Myślę, że to najlepsza rekomendacja 🙂

    thumb Magdalena Draber
    1/11/2019

    Bardzo przyjazni opiekunowie, wudac bylo ze psiak zadowolony z pobytu, polecam goraco Bartka i Pania Anie, przemili ludzie;)

    thumb Mateusz Zawadzki
    8/08/2018

    1 star review  Absolutnie nie polecam do opieki nad kotami. Kompletny brak pojęcia o tym jak opiekować tymi zwierzętami. Nieumiejętność zastosowania się do pozostawionych instrukcji (jedzenie / woda). Nieopróżniana kuweta - odwiedziny raz na kilka dni (pomimo opłaconej stawki za wizyty codzienne!). Podczas okresu wizyt Bartka lub/i jego mamy, mieliśmy również umówionych znajomych na przychodzenie w "losowych" dniach/godzinach - dla zainteresowanych zdjęcia stanu kuwety czy odkręconej przez kilka dni wody w kranie, niestety nie mogę dodać zdjęć w opinii. Nie polecam i przestrzegam (oceniam tylko zajmowanie się kotami, może z psami radzą sobie lepiej - niech każdy oceni sam).

    thumb Mateusz Hublewski
    2/11/2018

    5 star review  Wyjątkowo ciepłe miejsce dla zwierzaków. Ludzie z sercem pełnym miłości do wszelkich futrzaków. Poza oddaniem w pracy i opieką nad naszymi zwierzakami, udzielają się też charytatywnie wspierając schronisko. Jakby mało by im było futrzaków którymi się opiekują u siebie w domu lub spacerują. Bartek jak na 15lat jest bardzo odpowiedzialny i bez wachania przekazałem mu klucze do mieszkania by mógł wychodzić z naszym potworkiem. A Pani Ania pięknie ogarnia to organizacyjnie. Na pewno nie skorzystam z innej pomocy bo tu jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam.

    thumb Piotr Górecki
    2/03/2017

    5 star review  Jestem bardzo zadowolona z opieki przez miesiąc. Pieski (2 sztuki) odebrałam w bardzo dobrej formie, zadowolone i nieutuczone (czego najbardziej się obawiałam :)). Na pewno jeszcze nie raz się spotkamy 🙂

    thumb Anna Celina Wesolowska
    1/25/2016

    5 star review  Profesjonalna opieka nad pupilem polecam bardzo.

    thumb Marcin Ptak
    12/21/2016

    5 star review  Pierwszy raz musiałam skorzystać z pomocy opiekuna do psa. Nigdy wcześniej nie musiałam zostawić mojej suczki z kimś obcym. Było to dla mnie ogromne przeżycie i stres że oddaje członka mojej rodziny w obce ręce, ale.... te obawy były zupełnie niepotrzebne. Brela u Bartka i Jego mamy miała tak samo dobrze jak w domu, a moze nawet lepiej Ja spędzałam wakacje i wiedziałam że mój pies też swietnie sie bawi na długich spacerach, że jest dopieszczona i nie ma czasu tęsknić. Wybór "Petsitter Bartek Kusz" był strzałem w 10 i juz jesteśmy umówieni na kolejna opiekę. Zostaliśmy stałymi klientkami Polecam serdecznie.

    thumb Magdalena Bednarska-Chrzan
    8/07/2016

    5 star review  Witam! Chciałabym serdecznie polecić Bartka i Panią Anię. Moje ponad przeciętnie aktywne i łase na pieszczoty psy wróciły do domu bardzo spokoje (co oznacza, że ich potrzeby były zaspokajane). Pani Ania codziennie odpowiadała na masę moich pytań dotyczących zachowania moich psiaków oraz przesyłała mi fotorelację. Choć łezka w oku kręciła mi się za każdym razem, jak otrzymałam zdjęcie (bo rozłąka z czworonogami to nie tylko dla nich ciężki czas), to wiedziałam, że moje psiaki są w dobrych, ciepłych rękach. Wiem również, że jeśli kiedykolwiek jeszcze zajdzie potrzeba opieki nad moimi zwierzakami, to bez zastanawiania zwrócę się do Bartka i Pani Ani. Ja i moje psiaki zdecydowanie wystawiamy najwyższą ocenę!

    thumb Magdalena Poniznik
    4/13/2018

    Polecam mocno usługi Pani Ani i Bartka. Psiaki były dwukrotnie. Za każdym razem wróciły do domu bardzo szczęśliwe. Na miejscu miały zapewnioną odpowiednią opiekę, stały nadzór, dużo zabaw na świeżym powietrzu oraz kontakt z innymi pieskami. Kontakt z Panią Anią był super, otrzymywałam regularnie zdjęcia oraz informacje jak się czują pieski. Widać, że hotelik jest prowadzony z pasją i miłością do zwierząt. Po raz pierwszy nie martwiłam się o Kumi i Haru <3 Dziękuję bardzo!

    thumb Magdalena Nec
    3/24/2019

    5 star review  W dwóch słowach: super opieka! Tola spędziła w hotelu 16 dni, w ciągu tego czasu otrzymywałam zdjęcia i filmy, jak spędza czas. A spędzała go na działce z innymi psiakami, bawiąc się od rana do wieczora lub w tuleńcach u Pani Ani� Polecam wszystkim, którzy szukają bezpiecznego i godnego polecenia hotelu dla swoich pupili!

    thumb Magdalena Korczak
    8/17/2017

    Dzieki za opiekę nad Kajtkiem! Polecam to miejsce, bo jest faktycznie domowa atmosfera, indywidualne podejście i w razie czego duża działka do wybiegania z fajnymi pieskami. Kajtek był bardzo zadowolony! 😀

    thumb Ewa Yoko Staniewska
    1/09/2019

    5 star review  Piesek był tydzień, wrócił do domu szczęśliwy. Miło i profesjonalnie. Polecam.

    thumb Robert R. Wójcik
    7/01/2018

    1 star review  Nie wiem jak z psami, ale nie polecam oddawania pod opiekę kotów tej pani!! 1. Wizyty nie odbywały się codziennie tak jak było to umówione i opłacone 2. Codziennie za to przez blisko 2 tygodnie lała się woda z kranu... 3. Kiedy moja siostra (kompletny laik jeżeli chodzi o koty) zajrzała do mieszkania pod naszą nieobecność i wysłała mi zdjęcie kuwety ('bo chyba nigdy nie mieliście takiego syfu') zdębiałam... Zdjęcie w komentarzu - szerszy opis zbędny.. 4. Kiedy zdalnie zorganizowaliśmy inną opiekę i poprosiliśmy o zwrot pieniędzy za 'niewykorzystane dni' kontakt stał się utrudniony ponieważ pani Ania była na urlopie i nie miała czasu oddać naszych pieniędzy.. W kwestii rozliczenia wody ktora leciała z kranu 24/h podczas 'opieki' odpowiedzi nie dostałam do dzisiaj. Nikomu nie życzę tak ogromnego stresu, kiedy człowiek przebywa 10 tys km od domu i zostawia zwierzaki pod opieką takich opiekunów!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    thumb Julka Wolszczak
    2/11/2018

    5 star review  Nasza kochana jamniczka Zalotka spędziła wyjątkowy weekend z Bartkiem. Jestem pod ogromnym wrażeniem w jak profesjonalny sposób Bartek potrafił się nią zająć. Po zdjęciach i jej pyszczku widać, że był to świetny czas i relaks w dobrym towarzystwie. Dziękujemy za opiekę i będziemy wracać!!!!

    thumb Róża Cieślińska-Dziekiewicz
    9/15/2014

    5 star review  Polecam - mój Kajtuś wreszcie mógł spać w łózku (w domu zabraniam), na poduszce, przytulony 🙂 Cieszę się że znalazłam miejsce, do którego pies chętnie wróci, a ja bez wurzutów sumienia i obaw będe mogła go tam zostawiać kiedy tylko pojawi się taka potrzeba 🙂

    thumb Kasia Borek
    8/18/2017

    5 star review  Piesek zadowolony z weekendowego pobytu, dzięki za pomoc w nagłym wypadku.

    thumb Magdalena Plu
    7/16/2017

    5 star review  Najlepszą recenzją będzie z pewnością stwierdzenie, że choć z usług zespołu Petsitter Bartek Kusz korzystaliśmy po raz pierwszy, to z pewnością nie ostatni. Wszystko przebiegało dokładnie tak, jak powinno – od pierwszego kontaktu telefonicznego w celu zamówienia miejsca w hoteliku po codzienną, bieżącą relację z opieki nad zwierzakiem. Ponadto doskonale widać, że zwierzaki czują się tam po prostu dobrze; mogą liczyć na ciągłe towarzystwo, bezpieczną zabawę i pieszczoty. Polecam!

    thumb Alicja Zalewska
    3/06/2017

    5 star review  Zwierzak zadowolony, zadbany i przewieziony w obie strony:) Luksus. Polecam

    thumb Małgorzata Badowska
    3/29/2018

    5 star review  Jeszcze raz bardzo dziękuję za opiekę. W 100%polecam i na pewno jeszcze skorzystamy😊 Pozdrawiam

    thumb Anna Rydz
    7/25/2017

    5 star review  Zostawiłam na opiekę dzienną mojego psiaka pełna obaw, bo po raz pierwszy zostawiałam go u petsittera, ale bardzo miło się zaskoczyłam - oprócz tego, że dostałam sporo zdjęć z przebiegu dnia psiaka, żebym się nie martwiła, to pies wrócił do domu szczęśliwy, wybiegany i zmęczony zabawą, co wcale nie jest takie proste przy 36kg Rhodesianie 🙂 Polecam!

    thumb Zuza Kołkowska
    3/04/2018

    5 star review  Pełna profeska i dużo serca. Bartek i Ania dostali klucz do mojego domu, przyjeżdżali do Fuksia, karmili, wychodzili na spacery - wszystko było dokumentowane i przesyłane na bieżąco, choć i tak po pierwszej rozmowie z Ania wiedziałam, że tym ludziom można zaufać. Bardzo polecam!

    thumb Dagmara Marszycka
    6/20/2018

    5 star review  Bartek to najlepsza osoba do opieki nad zwierzakiem. Z czystym sumieniem polecam Bartka!

    thumb Magdalena Adamska
    7/20/2016

    5 star review  Wspaniałe podejście do zwierząt po prostu czuć, że ich praca jest zrodzona z pasji i ogromnego serca do zwierzaków. 100% Uczciwości, elastyczności i profesjonalizmu a co najważniejsze czuć, że robią to z ogromną miłością. Bartek i jego team opiekunów, są bardzo troskliwi i znają się na tym co robią. Aktywność na spacerach jest dostosowana do psich potrzeb. Moja sunia bardzo je lubi i zawsze jest zadowolona z czasu z nim spędzonego. BEZ CIENIA WĄTPLIWOŚCI MOGĘ POLECIĆ skorzystanie z usług, jakie oferuje #PetsitterBartekKusz Jestem pewna, że hotelik jaki prowadzą to raj na ziemi dla wszystkich futrzaków! Ja zamierzam bardzo długo z nimi współpracować i polecam to wszystkim z całą świadomością. Zarówno hotel jak również regularne spacery z pieskami z których systematycznie od dawna korzystam.

    thumb Marysia Strzeżek
    11/09/2016

    5 star review  Szkoda, że nie ma szóstki 🙂 Ci ludzie, to anioły. Takie prawdziwe. Zaopiekowali się naszym dobytkiem, dość kłopotliwym ( bulgog Franio, mały potwór :)). Są kochani! DZIĘKUJEMY!!! Najpiękniej! Jeśli nie możecie wziąć zwierza ze sobą, to dajcie go Ani i Bartkowi <3

    thumb Anna Gronowska
    12/25/2016

    5 star review  Przyjaźni opiekunowie. Pies najedzony, wesoły. Podczas pobytu dostaliśmy kilka zdjęć ze świetnej zabawy Kory. Polecamy 😉

    thumb Izabella Ilca Rucińska
    8/09/2018

    5 star review  Serdecznie polecam petsittera Bartka i jego Mamę. Bary był pierwszy raz i spędził u Bartka całą majówkę. Jestem bardzo zadowolona z opieki, Bary chyba tez bo cały czas odsypia pobyt, znaczy to, że miał bardzo dużo zabawy. Mój buldog jest psem alfa demolką tym bardziej dziękuję za poświęcony czas i zaproszenie na kolejne "kolonie" 🙂 Podczas całego pobytu dostawałam fotorelację co u Barego i w każdej chwili mogłam się kontaktować. Cieszę się, że znalazłam takie miejsce i na pewno jeśli będzie taka potrzeba skorzystam ponownie. Dziękuję!!!!!

    thumb Marta Bulińska
    5/04/2017

    5 star review  Bardzo dziękujemy za opiekę podczas ferii nad Luną. Jesteśmy ( wraz z Luną) bardzo zadowoleni z opieki, na bieżąco wiedzieliśmy co słychać u Luny i widzieliśmy, że jest pod bardzo dobrą opieką. Polecamy i pozdrawiamy Bartka i Panią Anię.

    thumb Anna Day
    3/01/2017

    5 star review  Wielokrotnie korzystałam usług pettsiter Bartek Kusz, Gaja zawsze chętnie zostawała u pani Ani, co jest najlepszym dowodem jak się tam czuła. Dziekuje!!

    thumb Monika Koenighaus
    7/19/2018

    5 star review  Polecam 🙂

    thumb Kamila Badowska-Chuc
    8/02/2014

    5 star review  Zdecydowanie polecam 😀

    thumb Justyna Szewczyk
    9/05/2017

    Dziękuję raz jeszcze za opiekę nad charakterną Roxi;) Pozdrawiam Ewelina Kudera

    thumb Ewelina Kudera
    1/03/2019

    5 star review  Mój nadaktywny wyżeł spędził bardzo udany weekend u Bartka i p. Ani 😉 Gaja wróciła zadowolona i wybiegana. Dodam że to nie jest łatwe zadanie, przy tak dużym pokładzie energii. Po raz pierwszy korzystaliśmy z usługi pettsitera i na pewno nie ostatni. Bardzo dobry kontakt przed i w trakcie opieki. Polecam 🙂

    thumb Paulina Sałagaj
    3/12/2018

    5 star review  Daję 5 gwiazdek, bo nie może być inaczej. Po pierwsze, rzadko cokolwiek recenzuję, ale jeśli chodzi o bezpieczeństwo czworonogów, to taka recenzja jest bardzo dobrym wyznacznikiem dla innych, którzy tak jak jak mają np. świra na punkcie swojego psa i każda sekunda rozłąki jest dla nich jak horror. Po drugie, Pani Ania i Bartek są po prostu warci jak najwyższej oceny. Pieczołowicie opiekowali się moim Łatkiem, choć ten jest "dość" niesforny i naprawdę trzeba być niezwykle wyrozumiałym i cierpliwym człowiekiem.:)) Łatek spędził u Pani Ani i Bartka kilka cudownych, pełnych radości dni, w trakcie których poznał nowych psich znajomych. Dostawałam relację w postaci zdjęć i filmów, a zarówno Pani Ania, jak i Bartek byli bardzo wyrozumiali, gdy ja sama męczyłam ich pytaniami typu "czy wszystko w porządku?". Widać, że Ci Państwo mają po prostu podejście do psów, a przy tym kochają to, co robią. Jeśli ktoś szuka odpowiedzialnej, miłej, bezpiecznej opieki dla swojego czworonoga, to polecam z całą pewnością Bartka i jego Mamę.

    thumb Kaja Wysoczańska
    12/08/2017

    3 star review  Jerry wrócił zadowolony, trochę przekarmiony i przybrudzony ale z uśmiechem na swojej yorkowej paszczy. Polecam zwłaszcza dla większych psów.

    thumb Dorota Dorothy Sliwowska-Zackiewicz
    3/05/2017

    5 star review  Polecam! Miejsce godne zaufania

    thumb Marcin Dzierżanowski
    6/29/2018

    5 star review  Jestem pod wrażeniem opieki Petsiitter nad moim psem Jazzem. Został pod opieką Bartka i Pani Ani na trzy dni i wrócił zadbany, z piękną, błyszczącą sierścią jakiej wcześniej nie miał, a przy tym zadowolony i radosny. Jazz nie należy do grzecznych psów ale Bartek i Pani Ania doskonale sobie poradzili. Brawo ! Wiem, że znalazłam dla mojego pupila najlepszą opiekę. Serdecznie polecam każdemu, kto musi rozstać się ze swoim pieskiem. Właściciel 11-letniego beagla

    thumb Wiesław Wójcicki
    9/19/2016

    5 star review  Maniek spędził tydzień u Ani i Bartka. Miał opiekę i rozrywkę. Dostawałam zdjęcia i wiadomości jak się ma. Bardzo polecam. Profesjonalna opieka w domowych warunkach.

    thumb Ewa Dobosz
    2/04/2017

    5 star review  wspaniałe wyzwanie

    thumb Anna Magdalena Kumar-Kustosz
    4/29/2017

    5 star review  Polecam taką opiekę dla kochanych zwierzątek którą gwarantuje Bartek Kusz wraz z mamą pania Anną.

    thumb Monika Madalinska
    5/06/2017

    5 star review  

    thumb Milka Mandziarz
    12/19/2017

    5 star review  Polecam z całego Bartka i jego mamę.Pieski miały cudowną opiekę.Codziennie dostawałam od Pani Ani i Bartka zdjęcia piesków co było dla mnie ogromnie miłe i dzięki temu chodź trochę zmniejszało moją tęsknotę za Nimi oraz stres związany z tym że były to pierwsze wakacje bez psiaków � My napewno jeszcze nie raz skorzystamy z ich usług. Psiaki były zadbane odizolowane od większych piesków w celu ich bezpieczeństwa. Pełen profesjonalizm i miłość do zwierząt sprawia że i psiaki mniej tęsknią � także jeszcze raz POLECAM i dziękuje za tak wspaniałą opiekę ��

    thumb Karolina Popławska
    11/27/2017

    Cudowna opieka nad psem. Bardzo polecam. Rodzinnie i bezpiecznie.

    thumb Czarna Czarna
    1/18/2019

    5 star review  Nasza Pepsi spędziła u Was ostatni weekend. Jesteśmy pod wrażeniem profesjonalnego podejścia do oczekiwań każdego klienta i troski o ich pupili. Bardzo dziękujemy za fachową opiekę nad naszą pociechą. Życzymy sobie dalszej tak owocnej współpracy, a Wam nieustającego zapału i serca w Waszej pasji do zwierząt. Już dziś z wielką przyjemnością polecamy Wasz dom wśród naszych przyjaciół i ich czworonogów. Dziękujemy, Właściciele Pepsi

    thumb Mariola Gajewska
    8/08/2016

    5 star review  Prawdziwi miłośnicy psów. Miło, sprawnie i profesjonalnie. Polecam gorąco :))))

    thumb Filip Weichert
    6/23/2017