5 star review  Witam! Chciałabym serdecznie polecić Bartka i Panią Anię. Moje ponad przeciętnie aktywne i łase na pieszczoty psy wróciły do domu bardzo spokoje (co oznacza, że ich potrzeby były zaspokajane). Pani Ania codziennie odpowiadała na masę moich pytań dotyczących zachowania moich psiaków oraz przesyłała mi fotorelację. Choć łezka w oku kręciła mi się za każdym razem, jak otrzymałam zdjęcie (bo rozłąka z czworonogami to nie tylko dla nich ciężki czas), to wiedziałam, że moje psiaki są w dobrych, ciepłych rękach. Wiem również, że jeśli kiedykolwiek jeszcze zajdzie potrzeba opieki nad moimi zwierzakami, to bez zastanawiania zwrócę się do Bartka i Pani Ani. Ja i moje psiaki zdecydowanie wystawiamy najwyższą ocenę!

    thumb Magdalena Poniznik
    4/13/2018

    Mój pies Albert rasy golden retriever był pod opieką p. Ani i Bartka Kusz. Wszystko przebiegło w porządku i bezproblemowo 🙂 P.S. Albert w drodze powrotnej wahał się, czy na pewno chce ze mną wracać i oglądał się za domem swoich tymczasowych opiekunów. Myślę, że to najlepsza rekomendacja 🙂

    thumb Magdalena Draber
    1/11/2019

    Cudowna opieka nad psem. Bardzo polecam. Rodzinnie i bezpiecznie.

    thumb Czarna Czarna
    1/18/2019

    5 star review  Wyżłowaty szalony Igor potrzebował noclegu, takowy otrzymał w bardzo dobrych warunkach i w doborowym towarzystwie! Ogromne podziękowania dla Ani za opiekę i relacje z pobytu, polecam każdemu psiakowi i opiekunom!

    thumb Kamil Zięba
    4/12/2017

    5 star review  Nasza kochana jamniczka Zalotka spędziła wyjątkowy weekend z Bartkiem. Jestem pod ogromnym wrażeniem w jak profesjonalny sposób Bartek potrafił się nią zająć. Po zdjęciach i jej pyszczku widać, że był to świetny czas i relaks w dobrym towarzystwie. Dziękujemy za opiekę i będziemy wracać!!!!

    thumb Róża Cieślińska-Dziekiewicz
    9/15/2014

    5 star review  Absolutny strzał w dziesiątkę. Gucio i Jadźka szczęśliwi, wypoczęci, nie chcieli wyjść. Nie da się nie polecić. Korzystać będę na pewno jeszcze nie raz.

    thumb Aleksandra Petrus
    10/10/2016

    5 star review  Borys mój pies został tutaj pozostawiony pod opiekę. Niestety pies zachorował pomimo tego mógł dalej pozostać w hotelu, zagwarantowano mu opiekę, wizyty u weterynarza. Cały czas byłem w kontakcie z Panią, która na bieżąco informowała o przebiegu sytuacji. Pieso odebrany, zadowolony 😉

    thumb Hubert Salamoński
    7/21/2018

    Pani Ania to ciepła, kochająca zwierzęta osoba 🙂 Wspólne psie spacery, dopieszczanie i odpowiednie podejście do podopiecznych to Jej specjalność - polecamy 🙂

    thumb DomiNika Dmowska
    8/16/2018

    4 star review  Pies wrocil caly i zdrowy 🙂

    thumb Marina Furdyna
    9/20/2016

    5 star review  Polecam 🙂

    thumb Kamila Badowska-Chuc
    8/02/2014

    5 star review  

    thumb Milka Mandziarz
    12/19/2017

    5 star review  ze spokojem serca można oddać pieska pod opiekę, widać że kochają zwierzaki i dobrze się nimi zajmują, polecam!:)

    thumb Dagmara Hoholm
    6/09/2014

    5 star review  Bardzo polecam usługi Petsittera - Bartka i jego mamy. Moja Luka spędziła u nich ponad 3 tygodnie. W tym czasie ja byłam w szpitalu. Lusia była tuż po zdjęciu szwów po operacji usunięcia przerzutów z listwy mlecznej. Wobec tego wymagała szczególnej uwagi. Bartek zaopiekował się nią wspaniale. Jestem jemu i jego mamie bardzo wdzięczna za tak wspaniałą opiekę. Gdy odbierałam Lukę wyglądała wspaniale i niechętnie rozstawała się z nimi. W przyszłości zamierzam korzystać z ich pomocy.

    thumb Marzenna Olechno
    6/15/2017

    5 star review  Najlepszą recenzją będzie z pewnością stwierdzenie, że choć z usług zespołu Petsitter Bartek Kusz korzystaliśmy po raz pierwszy, to z pewnością nie ostatni. Wszystko przebiegało dokładnie tak, jak powinno – od pierwszego kontaktu telefonicznego w celu zamówienia miejsca w hoteliku po codzienną, bieżącą relację z opieki nad zwierzakiem. Ponadto doskonale widać, że zwierzaki czują się tam po prostu dobrze; mogą liczyć na ciągłe towarzystwo, bezpieczną zabawę i pieszczoty. Polecam!

    thumb Alicja Zalewska
    3/06/2017

    5 star review  Bartek i Pani Ania fantastycznie opiekowali się moja Tosia .Miala domowe warunki ,spała z Bartkiem w łóżeczku ,a Pani Ania informowała mnie co u Tosi i wysyłała zdjęcia :)Wspaniali ludzie ,polecam .Skorzystam kolejny raz.Dziekuje za opiekę ��

    thumb Magdalena Lena Kraus
    1/05/2019

    5 star review  Profesjonalna opieka nad pupilem polecam bardzo.

    thumb Marcin Ptak
    12/21/2016

    3 star review  Jerry wrócił zadowolony, trochę przekarmiony i przybrudzony ale z uśmiechem na swojej yorkowej paszczy. Polecam zwłaszcza dla większych psów.

    thumb Dorota Dorothy Sliwowska-Zackiewicz
    3/05/2017

    5 star review  Zdecydowanie polecam 😀

    thumb Justyna Szewczyk
    9/05/2017

    5 star review  Fantastyczny młody zaangażowany człowiek. Z przyjemnością polecam oddałem mu swojego psa pod opiekę. Bartek i jego mama to prawdziwe zwierzoluby, pełni miłości i czułości do swoich podopiecznych. Zwierzaki będące u nich w domu nigdy nie zostają same, zawsze mogą liczyć na podrapanie za uchem. Kontakt z nimi jest niemal całodobowy i w każdej chwili można dowiedzieć się jak czuje się pies. Poza tym na życzenie wysyłają zdjęcia i relacje z wizyt lub spacerów. Naprawdę świetni z nich opiekunowie znający się na rzeczy. Polecam.

    thumb Robert Nowak
    11/10/2015

    5 star review  Bartek i jego mama opiekuje się naszą sunią od przeszło trzech lat, przynajmniej dwa razy do roku, gdy wyjeżdżamy na wakacje lub święta. Nie zapomnę pierwszego spotkania kiedy nasz sunia dopadła do nich z pełnym zaufaniem i radością. Bartek zadawał mnóstwo szczegółowych pytań w celu poznania suni, ponadto mają arkusz online w którym mają pytania dotyczące pieska i to im pomaga przypomnieć sobie w trakcie opieki jeśli coś bezie nie jasne. Nasza sunia bardzo trudno toleruje obce osoby - Bartek i Pani Ania podczas pierwszej wizyty zostali zaakceptowani. Gdy przywozimy ją na Mokotów to pędzi do bramy radośnie, co świadczy o tym, że jest jej dobrze. Na bieżąco otrzymujemy pocztą e-mail lub SMS informuje i zdjęcia z pobytu. Świetnie nawiązują kontakt pieskami, którymi się opiekują.Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki nad naszym kochanym potworkiem i warunków, w których ona przebywa.

    thumb Robert Nowakowski
    6/26/2016

    5 star review  Jestem bardzo zadowolona z opieki przez miesiąc. Pieski (2 sztuki) odebrałam w bardzo dobrej formie, zadowolone i nieutuczone (czego najbardziej się obawiałam :)). Na pewno jeszcze nie raz się spotkamy 🙂

    thumb Anna Celina Wesolowska
    1/25/2016

    5 star review  Bez cienia wątpliwości mogę polecić skorzystanie z usług, jakie oferuje @PetsitterBartekKusz. Bartek mimo młodego wieku jest profesjonalny, elastyczny i uczciwy, ale co najważniejsze czuć, że wraz ze swoją wspaniałą mamą kochają to co robią, znają się na tym co robią i można mieć pewność, że zwierzak jest w dobrych, kochających rękach 🙂 Jestem pewna, że podopieczni dostają bardzo dużo miłości i czułości od nich. Jeśli kiedyś bym potrzebowała wsparcia to na pewno Bartek byłby jedyną osoba do której bym się zwróciła. Z całego serca polecam go i jego mamę.

    thumb Monika Borusińska
    6/02/2016

    5 star review  Bardzo dziękujemy za opiekę podczas ferii nad Luną. Jesteśmy ( wraz z Luną) bardzo zadowoleni z opieki, na bieżąco wiedzieliśmy co słychać u Luny i widzieliśmy, że jest pod bardzo dobrą opieką. Polecamy i pozdrawiamy Bartka i Panią Anię.

    thumb Anna Day
    3/01/2017

    5 star review  Bartek to cudowny młody człowiek z wielkim sercem do futrzaków. Z pełną odpowiedzialnością polecam jego usługi. Przemiła mama która go jest fantastyczna, zawsze stara się pomóc nawet jeśli się dzwoni późnym wieczorem. Nigdy się nie zawiodłam, dlatego POLECA z całego serca. Wizyty domowe to też wygodna usługa. Koty nie muszą zamieniać miejsca zamieszkania a pieski są wyprowadzone kiedy właściciel jest w pracy. Ja jestem zadowolona i będę wracała.

    thumb Anna Ulatowska
    12/06/2016

    5 star review  Świetna opieka, pies i właściciele, wszyscy szczęśliwi!

    thumb Magda Wiśnia Korzyńska
    11/28/2017

    5 star review  W dwóch słowach: super opieka! Tola spędziła w hotelu 16 dni, w ciągu tego czasu otrzymywałam zdjęcia i filmy, jak spędza czas. A spędzała go na działce z innymi psiakami, bawiąc się od rana do wieczora lub w tuleńcach u Pani Ani� Polecam wszystkim, którzy szukają bezpiecznego i godnego polecenia hotelu dla swoich pupili!

    thumb Magdalena Korczak
    8/17/2017

    5 star review  Tytus zaopiekowany, szczęśliwy, a Bartek i pani Anna bardzo pomogli nam w znalezieniu mu nowego domu. Polecam.

    thumb Monika Czaplicka
    10/06/2016

    5 star review  wspaniałe wyzwanie

    thumb Anna Magdalena Kumar-Kustosz
    4/29/2017

    1 star review  Absolutnie nie polecam do opieki nad kotami. Kompletny brak pojęcia o tym jak opiekować tymi zwierzętami. Nieumiejętność zastosowania się do pozostawionych instrukcji (jedzenie / woda). Nieopróżniana kuweta - odwiedziny raz na kilka dni (pomimo opłaconej stawki za wizyty codzienne!). Podczas okresu wizyt Bartka lub/i jego mamy, mieliśmy również umówionych znajomych na przychodzenie w "losowych" dniach/godzinach - dla zainteresowanych zdjęcia stanu kuwety czy odkręconej przez kilka dni wody w kranie, niestety nie mogę dodać zdjęć w opinii. Nie polecam i przestrzegam (oceniam tylko zajmowanie się kotami, może z psami radzą sobie lepiej - niech każdy oceni sam).

    thumb Mateusz Hublewski
    2/11/2018

    5 star review  Amor lubi zostawac u Bartka, kiedy wyjezdzamy. Czasami sie zastanawiamy, czy nie bedzie chcial u niego zostac... Na dodatek Bartek szybko reaguje i nie kreci nosem, nawet postawiony na nogi prawie w srodku nocy, w sytuacji awaryjnej! Dziekujemy i pozdrawiamy

    thumb Piotr Naglowski
    1/06/2016

    5 star review  Bardzo dziękuję za wspaniałą opiekę nad Flanerem - pies szczęśliwy, polecam wszystkim z całego serca:))

    thumb Olga Kowalska
    4/12/2017

    5 star review  Polecam z całego serca:) Wyjazd na ślub za Warszawę..Ponieważ nasz pies( w typie amstaffa) nie toleruje innych psów w mieszkaniu postanowiliśmy zaprosić Bartka do nas, żeby mógł się zająć nim w naszym mieszkaniu..Poznali się godzinę przed naszym wyjazdem i od razu się polubili:) Bartek miły, sympatyczny, odpowiedzialny młody człowiek, Mama -szefowa całej ekipy cudowna kobieta:) Nie raz jeszcze skorzystamy z Waszej pomocy:) Dziekujemy. Paulina, Michał i Roni:)

    thumb Paulina Kowalska
    7/29/2017

    5 star review  

    thumb Anna Skubiszewska
    9/16/2016

    Gdy po raz pierwszy oddawałam moją sukę, pieszczotliwie nazywaną Szatanem, pod opiekę Ani i Bartka, byłam prawie pewna, że po paru godzinach oznajmią mi, że mam odebrać psa w trybie natychmiastowym. Nic bardziej mylnego! Pies po pobycie w hotelu był wybiegany, szczęśliwy i wcale nie chciał wracać do domu! To prawdziwe szczęście mieć „w pogotowiu” ludzi, którzy tak świetnie opiekują się zwierzęciem a przy tym są serdeczni i zawsze uśmiechnięci. Polecam, polecam, polecam!

    thumb Kasia Warykiewicz
    10/03/2018

    5 star review  Bardzo polecam. Pani Ani z ogromnym sercem do zwierząt. Prawdziwa domowa opieka.

    thumb Monika Krauze
    8/09/2017

    5 star review  Mój nadaktywny wyżeł spędził bardzo udany weekend u Bartka i p. Ani 😉 Gaja wróciła zadowolona i wybiegana. Dodam że to nie jest łatwe zadanie, przy tak dużym pokładzie energii. Po raz pierwszy korzystaliśmy z usługi pettsitera i na pewno nie ostatni. Bardzo dobry kontakt przed i w trakcie opieki. Polecam 🙂

    thumb Paulina Sałagaj
    3/12/2018

    5 star review  Super

    thumb Natalia Seles
    4/03/2014

    5 star review  Polecamy serdecznie Bartka i panią Anię, świetnie obchodzą się z podopiecznymi. Nasz psiak po każdym pobycie jest zadowolony, wybawiony i wybiegany. Miło jest oglądać zdjęcia i nagrania z tych "psich wakacji".

    thumb Andrzej Ratajczak
    7/25/2018

    5 star review  Best petsitter in Warsaw!

    thumb Ronahi Nemrud Tiftikci
    8/01/2017

    5 star review  Pikuś wrócił szczęśliwy, wiem że miał najlepszą opiekę: spał w łóżku! Dziękuję!

    thumb Justyna Kramarczuk
    3/03/2017

    5 star review  Zwierzak zadowolony, zadbany i przewieziony w obie strony:) Luksus. Polecam

    thumb Małgorzata Badowska
    3/29/2018

    4 star review  Bardzo dziękuję za opiekę nad Reksiem. Piesek podczas mojego wyjazdu nie był w żadnym boksie, tylko w normalnym domu. Kiedy będę miała kolejny wyjazd to wiem że mogę bezpiecznie pozostawić mojego pupila. Pozdrawiamy Kamila i Rex �

    thumb Kamila Sawicka
    11/23/2016

    5 star review  

    thumb Ewa Raróg
    7/02/2017

    5 star review  Pozostawienie ukochanego psa po raz pierwszy na dłuższy czas w nieznanym dla zwierzęcia miejscu,wśród obcych dla niego ludzi to dla właściciela wielkie przeżycie. Sama byłam prawie przerażona taką perspektywą. Nie martwcie się jednak. Jest w Warszawie cudowne miejsce,gdzie można spokojnie zostawić pupila. To kameralny hotelik Bartka Kusza. Tam pieski spokojnie czekają w domowych warunkach na swojego pana czy panią. Mój Miko spędził tam prawie trzy tygodnie. Miał nie tylko profesjonalną opiekę, ale też ciepło rodzinne, był zadbany, znalazł przyjaciół wśród ludzi kochających zwierzęta. Mogłam dzięki Bartkowi i pani Annie obserwować, jak sobie radzi w nowych warunkach. Dostawałam MMS-y z jego zdjęciami. Byłam spokojna widząc jak leży obok opiekuna na szerokim łożu spokojny i rozprężony. Jestem za to bardzo wdzięczna i jeśli znów będę musiała na jakiś czas rozstać się z Mikiem, to z pełnym zaufanie zostawię go u Bartka i pani Anny. Pozdrawiam ich serdecznie, także p.Roberta, którego Miko szczególnie sobie upodobał.

    thumb Maria Litwińska
    12/30/2016

    Baron wrócił bardzo zadowolony z jednodniowej wizyty zapoznawczej. Bardzo dziękuję.👏👏

    thumb Agnieszka Piasecka
    11/13/2018