5 star review  Polecam to miejsce jako idealne do pozostawienia Waszych futrzaków, gdy sami wyjeżdżacie na urlop. Mają nawet własny transport, z czego warto skorzystać. Mój pies zaczynał tam swoje pozostawanie poza domem i wszyscy dobrze to wspominamy!!!!

    thumb Monika Gardzińska
    6/20/2018

    5 star review  Wielokrotnie korzystałam usług pettsiter Bartek Kusz, Gaja zawsze chętnie zostawała u pani Ani, co jest najlepszym dowodem jak się tam czuła. Dziekuje!!

    thumb Monika Koenighaus
    7/19/2018

    5 star review  

    thumb Kasia Siedlecka
    8/12/2016

    5 star review  Polecam z całego Bartka i jego mamę.Pieski miały cudowną opiekę.Codziennie dostawałam od Pani Ani i Bartka zdjęcia piesków co było dla mnie ogromnie miłe i dzięki temu chodź trochę zmniejszało moją tęsknotę za Nimi oraz stres związany z tym że były to pierwsze wakacje bez psiaków � My napewno jeszcze nie raz skorzystamy z ich usług. Psiaki były zadbane odizolowane od większych piesków w celu ich bezpieczeństwa. Pełen profesjonalizm i miłość do zwierząt sprawia że i psiaki mniej tęsknią � także jeszcze raz POLECAM i dziękuje za tak wspaniałą opiekę ��

    thumb Karolina Popławska
    11/27/2017

    5 star review  Polecamy serdecznie Bartka i panią Anię, świetnie obchodzą się z podopiecznymi. Nasz psiak po każdym pobycie jest zadowolony, wybawiony i wybiegany. Miło jest oglądać zdjęcia i nagrania z tych "psich wakacji".

    thumb Andrzej Ratajczak
    7/25/2018

    5 star review  Bardzo polecam, pełen profesjonalizm, a Don szczęśliwy, bo nie musiał być sam 😉

    thumb Patrycja Łoza
    8/16/2016

    5 star review  Świetna opieka nad psem, pies wrócił cały i widać, że było mu dobrze.Polecam!!!!!!!!

    thumb Gabrysia Kosowicz
    1/28/2015

    5 star review  wspaniałe wyzwanie

    thumb Anna Magdalena Kumar-Kustosz
    4/29/2017

    1 star review  Nie wiem jak z psami, ale nie polecam oddawania pod opiekę kotów tej pani!! 1. Wizyty nie odbywały się codziennie tak jak było to umówione i opłacone 2. Codziennie za to przez blisko 2 tygodnie lała się woda z kranu... 3. Kiedy moja siostra (kompletny laik jeżeli chodzi o koty) zajrzała do mieszkania pod naszą nieobecność i wysłała mi zdjęcie kuwety ('bo chyba nigdy nie mieliście takiego syfu') zdębiałam... Zdjęcie w komentarzu - szerszy opis zbędny.. 4. Kiedy zdalnie zorganizowaliśmy inną opiekę i poprosiliśmy o zwrot pieniędzy za 'niewykorzystane dni' kontakt stał się utrudniony ponieważ pani Ania była na urlopie i nie miała czasu oddać naszych pieniędzy.. W kwestii rozliczenia wody ktora leciała z kranu 24/h podczas 'opieki' odpowiedzi nie dostałam do dzisiaj. Nikomu nie życzę tak ogromnego stresu, kiedy człowiek przebywa 10 tys km od domu i zostawia zwierzaki pod opieką takich opiekunów!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    thumb Julka Wolszczak
    2/11/2018

    5 star review  Piesek zadowolony z weekendowego pobytu, dzięki za pomoc w nagłym wypadku.

    thumb Magdalena Plu
    7/16/2017

    Baron wrócił bardzo zadowolony z jednodniowej wizyty zapoznawczej. Bardzo dziękuję.??

    thumb Agnieszka Piasecka
    11/13/2018

    5 star review  Best petsitter in Warsaw!

    thumb Ronahi Nemrud Tiftikci
    8/01/2017

    5 star review  

    thumb Ewa Raróg
    7/02/2017

    Z całego serca polecam ten hotel dla psów ❤️ Mam taki tryb życia, że niestety nabyłam już jakieś pojęcie o psich hotelach. Mojej Bafi to dopiero drugi hotel, ale wiele już takich miejsc obejrzałam, z wieloma petsitterami i behawiorystami miałam do czynienia. Myślę, że w końcu trafiłyśmy na ludzi z którymi "zostaniemy" na dłużej. Przede wszystkim najlepsze dla psa połączenie - czyli domowe ciepło i indywidualne podejście z możliwością wybiegania się i dania upustu swojej energii z innymi psami (co mojej Bafi jest akurat bardzo potrzebne 🙂 ). Państwo mają ogrodzoną działkę poza Warszawą i regularnie do tego "raju dla psów" ze swoimi podopiecznymi wyjeżdżają. Złoci ludzie - właściciele hotelu bez zastrzeżeń znosili moje nagłe zmiany planów. Trafiłam do tych Państwa w chwili przeorganizowywania mojego życia - w każdej chwili mogłam liczyć na pomoc i wyrozumiałość. Przede wszystkim psinka wróciła szczęśliwa, pewna siebie (zdarzało się, że z innego hotelu wracała przestraszona), zadbana i spokojna. Właściciele hotelu nawet wizytę u weterynarza wzięli na swoje barki. Nie wspominając już o tym, że zgodzili się wziąć Bafi pod swój dach pomimo tego, że pieski tej rasy często mają trudne charaktery (am. pit bull). Wszystko to dopełnia bardziej niż "konkurencyjna" cena na rynku. Uważam, że tańszego domowego hotelu dla mojej Bafi nie znalazłabym w całej Warszawie. Podsumowując - jak najbardziej polecam!!!

    thumb Mariola Nahajewska
    11/17/2018

    5 star review  Polecam z całego serca:) Wyjazd na ślub za Warszawę..Ponieważ nasz pies( w typie amstaffa) nie toleruje innych psów w mieszkaniu postanowiliśmy zaprosić Bartka do nas, żeby mógł się zająć nim w naszym mieszkaniu..Poznali się godzinę przed naszym wyjazdem i od razu się polubili:) Bartek miły, sympatyczny, odpowiedzialny młody człowiek, Mama -szefowa całej ekipy cudowna kobieta:) Nie raz jeszcze skorzystamy z Waszej pomocy:) Dziekujemy. Paulina, Michał i Roni:)

    thumb Paulina Kowalska
    7/29/2017

    5 star review  Jestem pod wrażeniem opieki Petsiitter nad moim psem Jazzem. Został pod opieką Bartka i Pani Ani na trzy dni i wrócił zadbany, z piękną, błyszczącą sierścią jakiej wcześniej nie miał, a przy tym zadowolony i radosny. Jazz nie należy do grzecznych psów ale Bartek i Pani Ania doskonale sobie poradzili. Brawo ! Wiem, że znalazłam dla mojego pupila najlepszą opiekę. Serdecznie polecam każdemu, kto musi rozstać się ze swoim pieskiem. Właściciel 11-letniego beagla

    thumb Wiesław Wójcicki
    9/19/2016

    5 star review  Piesek był tydzień, wrócił do domu szczęśliwy. Miło i profesjonalnie. Polecam.

    thumb Robert R. Wójcik
    7/01/2018

    5 star review  

    thumb Marta Kiełczykowska
    1/14/2015

    5 star review  Tytus zaopiekowany, szczęśliwy, a Bartek i pani Anna bardzo pomogli nam w znalezieniu mu nowego domu. Polecam.

    thumb Monika Czaplicka
    10/06/2016

    Kodi spedzil z Bartkiem ostatni weekend, Kodi jest troche lekliwym psem, w domu Bartka i Ani otrzymal duzo troskliwosci i uwagi, wrocil do domu zmeczony, wybiegany na dzialce i szczesliwy

    thumb Anna Crutchfield
    11/26/2018

    5 star review  Bardzo polecam. Cieszę się, że mamy teraz swoich ludzi do wizyt domowych u kotów :)dziewczyny zadowolone, właściciele też 🙂

    thumb Ksenia Sztuk
    4/22/2017

    Zostawiłam Pani Ani swojego pieska, który był niedawno adoptowany, na 3 dni. Bardzo martwiłam jak on na to zareaguje, ale wszystko było dobrze. Bailey wyglądał na zadowolonego 🙂 a od Pani Ani usłyszałam same miłe wiadomości o moim pupilu. Nie było problemu żeby się dodzwonić oraz zarezerwować termin.

    thumb Daria Zhelnova
    10/03/2018

    5 star review  Fantastyczny młody zaangażowany człowiek. Z przyjemnością polecam oddałem mu swojego psa pod opiekę. Bartek i jego mama to prawdziwe zwierzoluby, pełni miłości i czułości do swoich podopiecznych. Zwierzaki będące u nich w domu nigdy nie zostają same, zawsze mogą liczyć na podrapanie za uchem. Kontakt z nimi jest niemal całodobowy i w każdej chwili można dowiedzieć się jak czuje się pies. Poza tym na życzenie wysyłają zdjęcia i relacje z wizyt lub spacerów. Naprawdę świetni z nich opiekunowie znający się na rzeczy. Polecam.

    thumb Robert Nowak
    11/10/2015

    5 star review  

    thumb Karol Michalski
    6/29/2014

    Dziękuję raz jeszcze za opiekę nad charakterną Roxi;) Pozdrawiam Ewelina Kudera

    thumb Ewelina Kudera
    1/03/2019

    5 star review  Polecam z całego serca. Mój Pszemko po pobycie weekendowym przyjechał wybiegany i szczęśliwy. Ja dostawałam fotki z pobytu psa i jestem zachwycona podejściem i pasją do psiaków.

    thumb Aneta Ignacek
    8/12/2018

    5 star review  Wspaniali ludzie!!! Nie muszę się denerwować czy wszystko dobrze u mojego "Meblowego Łazika" Zostawiam go z Bartkiem i Panią Anią i wiem że będzie miał wszystko dokładnie to co w domu, przytulanie, zabawę, opiekę. Nie musi spać na jakimś posłaniu, tylko w ramach wzmacniania więzi u Pani Ani na poduszce 😉 Naprawdę Ci cudowni ludzie ułatwiają pieskom tą trudną dla nich sytuację rozstania z właścicielem. Mój Majlo chętnie wraca do "Cioci Ani" co znaczy że czuje się tam dobrze i swobodnie. Aniu, Bartku jeszcze raz dziękuję że jesteście!!!

    thumb Marta Perczyńska
    3/19/2018

    5 star review  Prawdziwi miłośnicy psów. Miło, sprawnie i profesjonalnie. Polecam gorąco :))))

    thumb Filip Weichert
    6/23/2017

    Zostawiliśmy psa na weekend. Nie chciał wracać do domu;) polecamy:)

    thumb Kasia Boiwko
    10/02/2018

    5 star review  Zostawiłam na opiekę dzienną mojego psiaka pełna obaw, bo po raz pierwszy zostawiałam go u petsittera, ale bardzo miło się zaskoczyłam - oprócz tego, że dostałam sporo zdjęć z przebiegu dnia psiaka, żebym się nie martwiła, to pies wrócił do domu szczęśliwy, wybiegany i zmęczony zabawą, co wcale nie jest takie proste przy 36kg Rhodesianie 🙂 Polecam!

    thumb Zuza Kołkowska
    3/04/2018

    5 star review  Dziękuję za opiekę nad Szilą i Taysonem ☺ Nawet tona leków i robienie zastrzyków Taysonowi świeżo po operacji wam nie straszne ?Polecam to ciepłe miejsce każdemu ☺ przede wszystkim jest profesjonalnie, rodzinnie i dodatkowo piesy zadowolone bo pozwalają spać w łóżkach ?

    thumb Magdalena Wiktorowska
    6/06/2017

    5 star review  Świetny rodzinny dom dla zwierzaków.

    thumb Łukasz Hoglich
    7/21/2018

    5 star review  Gorąco polecam ten hotelik. Opiekunowie przemili, pies szczęśliwy. Czego chcieć więcej

    thumb Basia Jakubowska
    8/08/2017

    Bywa czasem tak, że właściciel jest bardzo związany ze swoim psem, a pies ze swoim właścicielem. I właściciel nie jest w stanie sobie wyobrazić hoteliku - nawet najlepszego - gdzie na noc pies jest zamykany w boksie. I co wtedy zrobić? Ano zostawić psa pod opieką p. Ani i Bartka i mieć pewność, że ktoś go w nocy przytuli, jak będzie płacz 😉 To był pierwszy pobyt Jazza, buldoga francuskiego, w hoteliku. Rasa niełatwa - bo namolna do ludzi i często nieakceptowana przez inne psy. Jazz spędził w hoteliku 4 dni - ja spokojnie mogłam wyjechać, na bieżąco dostawałam zdjęcia i relacje. Wyglada na to, że bawił się doskonale 😉 Już wiem, gdzie będę zostawiać psa, kiedy nie będę mogła go ze sobą zabrać na krótki wyjazd <3

    thumb Małgorzata Dudek
    1/18/2019

    5 star review  Bartek i Pani Ania fantastycznie opiekowali się moja Tosia .Miala domowe warunki ,spała z Bartkiem w łóżeczku ,a Pani Ania informowała mnie co u Tosi i wysyłała zdjęcia :)Wspaniali ludzie ,polecam .Skorzystam kolejny raz.Dziekuje za opiekę ��

    thumb Magdalena Lena Kraus
    1/05/2019

    5 star review  Pozostawienie ukochanego psa po raz pierwszy na dłuższy czas w nieznanym dla zwierzęcia miejscu,wśród obcych dla niego ludzi to dla właściciela wielkie przeżycie. Sama byłam prawie przerażona taką perspektywą. Nie martwcie się jednak. Jest w Warszawie cudowne miejsce,gdzie można spokojnie zostawić pupila. To kameralny hotelik Bartka Kusza. Tam pieski spokojnie czekają w domowych warunkach na swojego pana czy panią. Mój Miko spędził tam prawie trzy tygodnie. Miał nie tylko profesjonalną opiekę, ale też ciepło rodzinne, był zadbany, znalazł przyjaciół wśród ludzi kochających zwierzęta. Mogłam dzięki Bartkowi i pani Annie obserwować, jak sobie radzi w nowych warunkach. Dostawałam MMS-y z jego zdjęciami. Byłam spokojna widząc jak leży obok opiekuna na szerokim łożu spokojny i rozprężony. Jestem za to bardzo wdzięczna i jeśli znów będę musiała na jakiś czas rozstać się z Mikiem, to z pełnym zaufanie zostawię go u Bartka i pani Anny. Pozdrawiam ich serdecznie, także p.Roberta, którego Miko szczególnie sobie upodobał.

    thumb Maria Litwińska
    12/30/2016

    5 star review  Zawsze podziwiam ludzi z pasją! Bo tacy ludzie są wyjątkowi! To właśnie takie miejsce gdzie można zostawić swojego pupila z pełną pewnością, że nie tylko ktoś się nim odpowiednio i profesjonalnie zajmie ale też otoczy domowym ciepłem i da poczucie bezpieczeństwa. Jestem pełna podziwu dla pracy jaką Państwo: Bartek z mamą, wykonujecie! Dziękuję za opiekę nad Trixi! Zyskałam dla niej "nowy" dom! ���

    thumb Marta Ga
    11/24/2016

    5 star review  Jeszcze raz bardzo dziękuję za opiekę. W 100%polecam i na pewno jeszcze skorzystamy? Pozdrawiam

    thumb Anna Rydz
    7/25/2017

    5 star review  Polecam z ręką na sercu � moja sunia jest bardzo wrażliwa, a mimo to bardzo czuła sie u Pani Ani i Bartka.... Z ich strony pełen profesjonalizm, dostawalam cały czas zdjęcia mojego pieska. Bardzo sympatyczni ludzie którzy kochają zwierzęta! Na pewno skorzystam jeszcze nie raz �

    thumb Dominika Kudelska
    7/15/2018

    5 star review  Pieski mialy sie tak dobrze, ze juz sie balam ze nie beda chcialy wracac do domu � mialy lepsze wczasy niz ich Pani 🙂 Super ze mogly tez pohasac po dzialce i poprzytulac sie z opiekunka, to jest to co te dwa rudzielce kochaja najbardziej:) dziekujemy za fotorelacje i swietna opieke �

    thumb Monia Cibor
    5/28/2017

    5 star review  Mój pies Lolek był u Państwa przez 10 dni był na psich wakacjach 😉 , dostawał wielkie kości do gryzienia, co dla niego jest druga atrakcją po bieganiu co sił w nogach. Ja dostawałam jego zdjęcia i informacje co u niego słychać. Jestem bardzo zadowolona z opieki , myslę że Lolek też! Bardzo chętnie jeszcze nie raz go zostawię w tym profesjonalnym i domowym hoteliku. Polecam wszystkim!

    thumb Iwona Pancer
    12/29/2016

    5 star review  Zdecydowanie polecam 😀

    thumb Justyna Szewczyk
    9/05/2017

    5 star review  Opieka bardzo profesjonalna, Pani Ania jest niesamowicie ciepła, sympatyczną i kochaną dla zwierzaków osobą� Polecam z całego serca!

    thumb Monika Jasielska
    1/09/2018

    2 star review  Ogólnie dbają o naszego psa i bardzo dobrze opiekują się nim i co do jakości nie mam zastrzeżeń. Z tej strony naprawdę polecam. Ale jednak drogo, za niecałe 2 dni 250 zł. Kiedyś za jeden dzień płaciliśmy 100 zł. I powiedziano nam ze od września będzie taniej. Jednak dzisiaj byłam rozczarowana odnośnie ceny. Pozdrawiam

    thumb Fatima Jędra
    6/29/2016

    5 star review  W dwóch słowach: super opieka! Tola spędziła w hotelu 16 dni, w ciągu tego czasu otrzymywałam zdjęcia i filmy, jak spędza czas. A spędzała go na działce z innymi psiakami, bawiąc się od rana do wieczora lub w tuleńcach u Pani Ani� Polecam wszystkim, którzy szukają bezpiecznego i godnego polecenia hotelu dla swoich pupili!

    thumb Magdalena Korczak
    8/17/2017