5 star review  Wyjątkowo ciepłe miejsce dla zwierzaków. Ludzie z sercem pełnym miłości do wszelkich futrzaków. Poza oddaniem w pracy i opieką nad naszymi zwierzakami, udzielają się też charytatywnie wspierając schronisko. Jakby mało by im było futrzaków którymi się opiekują u siebie w domu lub spacerują. Bartek jak na 15lat jest bardzo odpowiedzialny i bez wachania przekazałem mu klucze do mieszkania by mógł wychodzić z naszym potworkiem. A Pani Ania pięknie ogarnia to organizacyjnie. Na pewno nie skorzystam z innej pomocy bo tu jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam.

    thumb Piotr Górecki
    2/03/2017

    5 star review  Polecam taką opiekę dla kochanych zwierzątek którą gwarantuje Bartek Kusz wraz z mamą pania Anną.

    thumb Monika Madalinska
    5/06/2017

    5 star review  

    thumb Iwona Siekierska
    3/07/2017

    5 star review  Jeszcze raz bardzo dziękuję za opiekę. W 100%polecam i na pewno jeszcze skorzystamy😊 Pozdrawiam

    thumb Anna Rydz
    7/25/2017

    5 star review  Semolka był w tym hoteliku domowym tylko raz, ale na pewno kiedyś odwiedzi go ponownie. Bardzo wyrozumiali opiekunowie i widać, że mają dużo cierpliwości i kochają zwierzęta. Polecam =)

    thumb Debora Mossoń
    4/21/2017

    1 star review  

    thumb Ola Sobala
    11/08/2016

    Dzieki za opiekę nad Kajtkiem! Polecam to miejsce, bo jest faktycznie domowa atmosfera, indywidualne podejście i w razie czego duża działka do wybiegania z fajnymi pieskami. Kajtek był bardzo zadowolony! 😀

    thumb Ewa Yoko Staniewska
    1/09/2019

    5 star review  Nasza Pepsi spędziła u Was ostatni weekend. Jesteśmy pod wrażeniem profesjonalnego podejścia do oczekiwań każdego klienta i troski o ich pupili. Bardzo dziękujemy za fachową opiekę nad naszą pociechą. Życzymy sobie dalszej tak owocnej współpracy, a Wam nieustającego zapału i serca w Waszej pasji do zwierząt. Już dziś z wielką przyjemnością polecamy Wasz dom wśród naszych przyjaciół i ich czworonogów. Dziękujemy, Właściciele Pepsi

    thumb Mariola Gajewska
    8/08/2016

    Bywa czasem tak, że właściciel jest bardzo związany ze swoim psem, a pies ze swoim właścicielem. I właściciel nie jest w stanie sobie wyobrazić hoteliku - nawet najlepszego - gdzie na noc pies jest zamykany w boksie. I co wtedy zrobić? Ano zostawić psa pod opieką p. Ani i Bartka i mieć pewność, że ktoś go w nocy przytuli, jak będzie płacz 😉 To był pierwszy pobyt Jazza, buldoga francuskiego, w hoteliku. Rasa niełatwa - bo namolna do ludzi i często nieakceptowana przez inne psy. Jazz spędził w hoteliku 4 dni - ja spokojnie mogłam wyjechać, na bieżąco dostawałam zdjęcia i relacje. Wyglada na to, że bawił się doskonale 😉 Już wiem, gdzie będę zostawiać psa, kiedy nie będę mogła go ze sobą zabrać na krótki wyjazd <3

    thumb Małgorzata Dudek
    1/18/2019

    5 star review  Bartek to cudowny młody człowiek z wielkim sercem do futrzaków. Z pełną odpowiedzialnością polecam jego usługi. Przemiła mama która go jest fantastyczna, zawsze stara się pomóc nawet jeśli się dzwoni późnym wieczorem. Nigdy się nie zawiodłam, dlatego POLECA z całego serca. Wizyty domowe to też wygodna usługa. Koty nie muszą zamieniać miejsca zamieszkania a pieski są wyprowadzone kiedy właściciel jest w pracy. Ja jestem zadowolona i będę wracała.

    thumb Anna Ulatowska
    12/06/2016

    5 star review  Bardzo dziękujemy za opiekę nad Dzidkiem! Zdecydowanie polecam, Panią Ania uratowała nas 🙂

    thumb Karolina Jurzyk
    8/29/2016

    5 star review  Serdecznie polecam petsittera Bartka i jego Mamę. Bary był pierwszy raz i spędził u Bartka całą majówkę. Jestem bardzo zadowolona z opieki, Bary chyba tez bo cały czas odsypia pobyt, znaczy to, że miał bardzo dużo zabawy. Mój buldog jest psem alfa demolką tym bardziej dziękuję za poświęcony czas i zaproszenie na kolejne "kolonie" 🙂 Podczas całego pobytu dostawałam fotorelację co u Barego i w każdej chwili mogłam się kontaktować. Cieszę się, że znalazłam takie miejsce i na pewno jeśli będzie taka potrzeba skorzystam ponownie. Dziękuję!!!!!

    thumb Marta Bulińska
    5/04/2017

    Bardzo przyjazni opiekunowie, wudac bylo ze psiak zadowolony z pobytu, polecam goraco Bartka i Pania Anie, przemili ludzie;)

    thumb Mateusz Zawadzki
    8/08/2018

    5 star review  Polecam! pies zadowolony, pani zadowolona! dostawaliśmy relacje z pobytu Grzebienia w hotelu, wrócił super zadbany.

    thumb Marysia Dąbrowska
    2/20/2017

    5 star review  Świetne miejsce gdzie zostawić ukochane dzieci gdy trzeba gdzieś wyjechać. Mój Bad Boy wrócił bardzo zadowolony.

    thumb Rachele A. Zygmunt
    8/07/2016

    Gdy po raz pierwszy oddawałam moją sukę, pieszczotliwie nazywaną Szatanem, pod opiekę Ani i Bartka, byłam prawie pewna, że po paru godzinach oznajmią mi, że mam odebrać psa w trybie natychmiastowym. Nic bardziej mylnego! Pies po pobycie w hotelu był wybiegany, szczęśliwy i wcale nie chciał wracać do domu! To prawdziwe szczęście mieć „w pogotowiu” ludzi, którzy tak świetnie opiekują się zwierzęciem a przy tym są serdeczni i zawsze uśmiechnięci. Polecam, polecam, polecam!

    thumb Kasia Warykiewicz
    10/03/2018

    5 star review  Amor lubi zostawac u Bartka, kiedy wyjezdzamy. Czasami sie zastanawiamy, czy nie bedzie chcial u niego zostac... Na dodatek Bartek szybko reaguje i nie kreci nosem, nawet postawiony na nogi prawie w srodku nocy, w sytuacji awaryjnej! Dziekujemy i pozdrawiamy

    thumb Piotr Naglowski
    1/06/2016

    5 star review  Polecam 🙂 Mój Charcik był jak w domu ,a ja miałam spokojną głowę podczas wyjazdu .

    thumb Natalia Nowicka
    11/25/2014

    5 star review  Dzieki Pani Ani i Bartkowi moglismy spokojnie wyjechac na pare dni bez stresu. Nasz pies z poczatku niesmialy i smutny rozkrecil sie i poczul jak w domu- Tekila spala w lozku i szalala dwa dni na dzialce. Podczas odbioru byla szczesliwa, usmiechnieta i widac bylo, ze czuje sie swojsko. Pani Ania korespondowala ze mna podczas calej opieki, wysylala filmiki i zdjecia dzieki czemu widzielismy jak miewa sie nasz pies. Serdecznie polecam- na pewno jeszcze skorzystamy z opieki Petsitter Bartek Kusz! :))

    thumb Katarzyna Kiepura
    6/02/2017

    5 star review  wspaniałe wyzwanie

    thumb Anna Magdalena Kumar-Kustosz
    4/29/2017

    5 star review  Dziękujemy za opiekę nad naszymi skarbami! Polecam opiekunów 😉 Pieski radosne, zdrowe, pełen profesjonalizm.

    thumb Kacper Ługowski
    6/09/2016

    5 star review  Didi bardzo dziękuje za 4 dni wczasów! Wróciła do domu wybiegana i wybawiona. Jesteśmy wdzięczni za tak miłą i fachową pomoc!

    thumb Agnieszka Krzakowska
    7/20/2017

    5 star review  Pełna profeska i dużo serca. Bartek i Ania dostali klucz do mojego domu, przyjeżdżali do Fuksia, karmili, wychodzili na spacery - wszystko było dokumentowane i przesyłane na bieżąco, choć i tak po pierwszej rozmowie z Ania wiedziałam, że tym ludziom można zaufać. Bardzo polecam!

    thumb Dagmara Marszycka
    6/20/2018

    5 star review  Bartek to najlepsza osoba do opieki nad zwierzakiem. Z czystym sumieniem polecam Bartka!

    thumb Magdalena Adamska
    7/20/2016

    4 star review  Bardzo dziękuję za opiekę nad Reksiem. Piesek podczas mojego wyjazdu nie był w żadnym boksie, tylko w normalnym domu. Kiedy będę miała kolejny wyjazd to wiem że mogę bezpiecznie pozostawić mojego pupila. Pozdrawiamy Kamila i Rex �

    thumb Kamila Sawicka
    11/23/2016

    5 star review  

    thumb Ewa Krysiak
    3/13/2014

    5 star review  Psa w hotelu zostawialam pierwszy raz, wrócił zadowolony i wymęczony 🙂 Dobry kontakt, szybkie odpowiedzi na pytania przejętej właścicielki, wysyłane zdjęcia i filmiki. Wszystko bezproblemowo, polecam 🙂

    thumb Paulina Płuciennik
    6/27/2018

    5 star review  Super

    thumb Natalia Seles
    4/03/2014

    Baron wrócił bardzo zadowolony z jednodniowej wizyty zapoznawczej. Bardzo dziękuję.👏👏

    thumb Agnieszka Piasecka
    11/13/2018

    5 star review  Piesek zadowolony z weekendowego pobytu, dzięki za pomoc w nagłym wypadku.

    thumb Magdalena Plu
    7/16/2017

    5 star review  Polecam to miejsce jako idealne do pozostawienia Waszych futrzaków, gdy sami wyjeżdżacie na urlop. Mają nawet własny transport, z czego warto skorzystać. Mój pies zaczynał tam swoje pozostawanie poza domem i wszyscy dobrze to wspominamy!!!!

    thumb Monika Gardzińska
    6/20/2018

    Dziękuję raz jeszcze za opiekę nad charakterną Roxi;) Pozdrawiam Ewelina Kudera

    thumb Ewelina Kudera
    1/03/2019

    5 star review  Tytus zaopiekowany, szczęśliwy, a Bartek i pani Anna bardzo pomogli nam w znalezieniu mu nowego domu. Polecam.

    thumb Monika Czaplicka
    10/06/2016

    5 star review  Opieka bardzo profesjonalna, Pani Ania jest niesamowicie ciepła, sympatyczną i kochaną dla zwierzaków osobą� Polecam z całego serca!

    thumb Monika Jasielska
    1/09/2018

    5 star review  

    thumb Marzena Mokrzecka
    1/06/2015

    Z całego serca polecam ten hotel dla psów ❤️ Mam taki tryb życia, że niestety nabyłam już jakieś pojęcie o psich hotelach. Mojej Bafi to dopiero drugi hotel, ale wiele już takich miejsc obejrzałam, z wieloma petsitterami i behawiorystami miałam do czynienia. Myślę, że w końcu trafiłyśmy na ludzi z którymi "zostaniemy" na dłużej. Przede wszystkim najlepsze dla psa połączenie - czyli domowe ciepło i indywidualne podejście z możliwością wybiegania się i dania upustu swojej energii z innymi psami (co mojej Bafi jest akurat bardzo potrzebne 🙂 ). Państwo mają ogrodzoną działkę poza Warszawą i regularnie do tego "raju dla psów" ze swoimi podopiecznymi wyjeżdżają. Złoci ludzie - właściciele hotelu bez zastrzeżeń znosili moje nagłe zmiany planów. Trafiłam do tych Państwa w chwili przeorganizowywania mojego życia - w każdej chwili mogłam liczyć na pomoc i wyrozumiałość. Przede wszystkim psinka wróciła szczęśliwa, pewna siebie (zdarzało się, że z innego hotelu wracała przestraszona), zadbana i spokojna. Właściciele hotelu nawet wizytę u weterynarza wzięli na swoje barki. Nie wspominając już o tym, że zgodzili się wziąć Bafi pod swój dach pomimo tego, że pieski tej rasy często mają trudne charaktery (am. pit bull). Wszystko to dopełnia bardziej niż "konkurencyjna" cena na rynku. Uważam, że tańszego domowego hotelu dla mojej Bafi nie znalazłabym w całej Warszawie. Podsumowując - jak najbardziej polecam!!!

    thumb Mariola Nahajewska
    11/17/2018

    5 star review  Prawdziwi miłośnicy psów. Miło, sprawnie i profesjonalnie. Polecam gorąco :))))

    thumb Filip Weichert
    6/23/2017

    5 star review  Wspaniali ludzie!!! Nie muszę się denerwować czy wszystko dobrze u mojego "Meblowego Łazika" Zostawiam go z Bartkiem i Panią Anią i wiem że będzie miał wszystko dokładnie to co w domu, przytulanie, zabawę, opiekę. Nie musi spać na jakimś posłaniu, tylko w ramach wzmacniania więzi u Pani Ani na poduszce 😉 Naprawdę Ci cudowni ludzie ułatwiają pieskom tą trudną dla nich sytuację rozstania z właścicielem. Mój Majlo chętnie wraca do "Cioci Ani" co znaczy że czuje się tam dobrze i swobodnie. Aniu, Bartku jeszcze raz dziękuję że jesteście!!!

    thumb Marta Perczyńska
    3/19/2018

    5 star review  Bez najmniejszej wątpliwości mogę tylko polecić. Dom pełen miłości do zwierzaków wszelkiej maści.

    thumb Anna Górecka Kusz
    4/26/2014

    5 star review  Fantastyczny młody zaangażowany człowiek. Z przyjemnością polecam oddałem mu swojego psa pod opiekę. Bartek i jego mama to prawdziwe zwierzoluby, pełni miłości i czułości do swoich podopiecznych. Zwierzaki będące u nich w domu nigdy nie zostają same, zawsze mogą liczyć na podrapanie za uchem. Kontakt z nimi jest niemal całodobowy i w każdej chwili można dowiedzieć się jak czuje się pies. Poza tym na życzenie wysyłają zdjęcia i relacje z wizyt lub spacerów. Naprawdę świetni z nich opiekunowie znający się na rzeczy. Polecam.

    thumb Robert Nowak
    11/10/2015

    5 star review  Bardzo Dziękuję Bartkowi i Patrykowi za wizyty domowe. Przez 3 dni podczas mojej nieobecności,kilka razy dziennie przychodzili do moich dwóch piesków, wyprowadzali na spacery, dawali jeść i zajmowali im czas. Pieski szczęśliwe bo nie musiały zmieniać otoczenia, co jest dla nich bardzo stresujące, wolą być u siebie, niż w domu opiekunów. Super profesjonalne rozeznanie tematu o tym co lubią i jak się zachowują psiaki, na co trzeba zwrócić uwagę. Ankieta i rozmowa pozwalają naprawdę na bezstresowe pozostawienie swoich pupili.

    thumb Ewa Aleksandra
    8/08/2016

    Rewelacyjne miejsce 🙂 Pierwszy raz zostawiałem swoją suczkę więc miałem pewne obawy, ale odbierałem Vardę wyraźnie zadowoloną z życia i sympatycznie żegnającą się z opiekunami – wystawiła tym samym najlepszą rekomendację. 🙂 Serdecznie dziękuję, pewnie jeszcze będę musiał korzystać z pomocy Bartka i Pani Ani. Z czystym sumieniem polecam miejsce!

    thumb Adam Gut
    9/06/2018

    5 star review  Maniek spędził tydzień u Ani i Bartka. Miał opiekę i rozrywkę. Dostawałam zdjęcia i wiadomości jak się ma. Bardzo polecam. Profesjonalna opieka w domowych warunkach.

    thumb Ewa Dobosz
    2/04/2017

    5 star review  Dwa białe Westy to moje. Były jeszcze dwa koty w tym czasie pod opieką. Polecam wszystkim takich opiekunów w każdej konfiguracji;-) . Pomimo, że moje zwierzaki nie należą do najzdrowszych, bo pies po operacji nogi a kot alergik, nie ma żadnego problemu z opieką. Jak trzeba znieść ze schodów, to trzeba znieść. jak podać leki, to podać. Domowo, z miłością i dużą troską. Leki podane, bez kłopotów. Spanie w łóżku - no przecież to normalne dla kota:-) Polecam każdemu tych opiekunów, kto nie wie co zrobić ze zwierzakiem na czas wyjazdu.

    thumb Luiza Ciesielska
    6/17/2015

    5 star review  Zwierzak zadowolony, zadbany i przewieziony w obie strony:) Luksus. Polecam

    thumb Małgorzata Badowska
    3/29/2018