5 star review  Polecam opiekę u Petsittera Bartka i jego mamy. Na bieżąco otrzymywałam zdjęcia i filmy z pobytu psa. Po szaleństwach z innymi pieskami Rambo długo odpoczywał. Chętnie ponownie skorzystamy z usług

    thumb Dorota Chachulska-Libigocka
    8/21/2017

    5 star review  Bardzo polecam. Cieszę się, że mamy teraz swoich ludzi do wizyt domowych u kotów :)dziewczyny zadowolone, właściciele też 🙂

    thumb Ksenia Sztuk
    4/22/2017

    5 star review  Bartek to cudowny młody człowiek z wielkim sercem do futrzaków. Z pełną odpowiedzialnością polecam jego usługi. Przemiła mama która go jest fantastyczna, zawsze stara się pomóc nawet jeśli się dzwoni późnym wieczorem. Nigdy się nie zawiodłam, dlatego POLECA z całego serca. Wizyty domowe to też wygodna usługa. Koty nie muszą zamieniać miejsca zamieszkania a pieski są wyprowadzone kiedy właściciel jest w pracy. Ja jestem zadowolona i będę wracała.

    thumb Anna Ulatowska
    12/06/2016

    5 star review  Bartek i jego mama opiekuje się naszą sunią od przeszło trzech lat, przynajmniej dwa razy do roku, gdy wyjeżdżamy na wakacje lub święta. Nie zapomnę pierwszego spotkania kiedy nasz sunia dopadła do nich z pełnym zaufaniem i radością. Bartek zadawał mnóstwo szczegółowych pytań w celu poznania suni, ponadto mają arkusz online w którym mają pytania dotyczące pieska i to im pomaga przypomnieć sobie w trakcie opieki jeśli coś bezie nie jasne. Nasza sunia bardzo trudno toleruje obce osoby - Bartek i Pani Ania podczas pierwszej wizyty zostali zaakceptowani. Gdy przywozimy ją na Mokotów to pędzi do bramy radośnie, co świadczy o tym, że jest jej dobrze. Na bieżąco otrzymujemy pocztą e-mail lub SMS informuje i zdjęcia z pobytu. Świetnie nawiązują kontakt pieskami, którymi się opiekują.Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki nad naszym kochanym potworkiem i warunków, w których ona przebywa.

    thumb Robert Nowakowski
    6/26/2016

    5 star review  Z całym spokojem o każdego czworonoga polecam

    thumb Ba Ko
    7/18/2016

    5 star review  Bez najmniejszej wątpliwości mogę tylko polecić. Dom pełen miłości do zwierzaków wszelkiej maści.

    thumb Anna Górecka Kusz
    4/26/2014

    5 star review  Pani Aniu, Panie Bartku kolejny raz piękne dzięki za fantastyczną i profesjonalną opiekę nad naszą Pepsi� Do zobaczenia wkrótce!

    thumb Krzysztof Gajewski
    4/09/2018

    5 star review  

    thumb Kasia Siedlecka
    8/12/2016

    5 star review  Bardzo dziękujemy za opiekę nad Dzidkiem! Zdecydowanie polecam, Panią Ania uratowała nas 🙂

    thumb Karolina Jurzyk
    8/29/2016

    5 star review  

    thumb Magdalena Saad
    6/06/2017

    5 star review  Fantastyczna opieka dla Sezamka....zero traumy z powodu rozstania, szczęśliwy i zadowolony wrócił do domu:)) Mam nadzieję, że w wakacje też się załapiemy na pomoc. Bez obaw. Zadnych.

    thumb Monika Szczęsna
    3/03/2017

    5 star review  Świetne miejsce gdzie zostawić ukochane dzieci gdy trzeba gdzieś wyjechać. Mój Bad Boy wrócił bardzo zadowolony.

    thumb Rachele A. Zygmunt
    8/07/2016

    5 star review  Dziękujemy za opiekę nad naszymi skarbami! Polecam opiekunów 😉 Pieski radosne, zdrowe, pełen profesjonalizm.

    thumb Kacper Ługowski
    6/09/2016

    Zostawiliśmy psa na weekend. Nie chciał wracać do domu;) polecamy:)

    thumb Kasia Boiwko
    10/02/2018

    5 star review  Świetny rodzinny dom dla zwierzaków.

    thumb Łukasz Hoglich
    7/21/2018

    4 star review  Pies wrocil caly i zdrowy 🙂

    thumb Marina Furdyna
    9/20/2016

    5 star review  Daję 5 gwiazdek, bo nie może być inaczej. Po pierwsze, rzadko cokolwiek recenzuję, ale jeśli chodzi o bezpieczeństwo czworonogów, to taka recenzja jest bardzo dobrym wyznacznikiem dla innych, którzy tak jak jak mają np. świra na punkcie swojego psa i każda sekunda rozłąki jest dla nich jak horror. Po drugie, Pani Ania i Bartek są po prostu warci jak najwyższej oceny. Pieczołowicie opiekowali się moim Łatkiem, choć ten jest "dość" niesforny i naprawdę trzeba być niezwykle wyrozumiałym i cierpliwym człowiekiem.:)) Łatek spędził u Pani Ani i Bartka kilka cudownych, pełnych radości dni, w trakcie których poznał nowych psich znajomych. Dostawałam relację w postaci zdjęć i filmów, a zarówno Pani Ania, jak i Bartek byli bardzo wyrozumiali, gdy ja sama męczyłam ich pytaniami typu "czy wszystko w porządku?". Widać, że Ci Państwo mają po prostu podejście do psów, a przy tym kochają to, co robią. Jeśli ktoś szuka odpowiedzialnej, miłej, bezpiecznej opieki dla swojego czworonoga, to polecam z całą pewnością Bartka i jego Mamę.

    thumb Kaja Wysoczańska
    12/08/2017

    5 star review  Profesjonalna opieka nad pupilem polecam bardzo.

    thumb Marcin Ptak
    12/21/2016

    5 star review  Polecam 🙂

    thumb Kamila Badowska-Chuc
    8/02/2014

    5 star review  Bartek i Pani Ania fantastycznie opiekowali się moja Tosia .Miala domowe warunki ,spała z Bartkiem w łóżeczku ,a Pani Ania informowała mnie co u Tosi i wysyłała zdjęcia :)Wspaniali ludzie ,polecam .Skorzystam kolejny raz.Dziekuje za opiekę ��

    thumb Magdalena Lena Kraus
    1/05/2019

    5 star review  

    thumb Ewa Raróg
    7/02/2017

    5 star review  Dwa białe Westy to moje. Były jeszcze dwa koty w tym czasie pod opieką. Polecam wszystkim takich opiekunów w każdej konfiguracji;-) . Pomimo, że moje zwierzaki nie należą do najzdrowszych, bo pies po operacji nogi a kot alergik, nie ma żadnego problemu z opieką. Jak trzeba znieść ze schodów, to trzeba znieść. jak podać leki, to podać. Domowo, z miłością i dużą troską. Leki podane, bez kłopotów. Spanie w łóżku - no przecież to normalne dla kota:-) Polecam każdemu tych opiekunów, kto nie wie co zrobić ze zwierzakiem na czas wyjazdu.

    thumb Luiza Ciesielska
    6/17/2015

    5 star review  Polecam to miejsce jako idealne do pozostawienia Waszych futrzaków, gdy sami wyjeżdżacie na urlop. Mają nawet własny transport, z czego warto skorzystać. Mój pies zaczynał tam swoje pozostawanie poza domem i wszyscy dobrze to wspominamy!!!!

    thumb Monika Gardzińska
    6/20/2018

    5 star review  Bardzo polecam, pełen profesjonalizm, a Don szczęśliwy, bo nie musiał być sam 😉

    thumb Patrycja Łoza
    8/16/2016

    Gdy po raz pierwszy oddawałam moją sukę, pieszczotliwie nazywaną Szatanem, pod opiekę Ani i Bartka, byłam prawie pewna, że po paru godzinach oznajmią mi, że mam odebrać psa w trybie natychmiastowym. Nic bardziej mylnego! Pies po pobycie w hotelu był wybiegany, szczęśliwy i wcale nie chciał wracać do domu! To prawdziwe szczęście mieć „w pogotowiu” ludzi, którzy tak świetnie opiekują się zwierzęciem a przy tym są serdeczni i zawsze uśmiechnięci. Polecam, polecam, polecam!

    thumb Kasia Warykiewicz
    10/03/2018

    5 star review  Bardzo Dziękuję Bartkowi i Patrykowi za wizyty domowe. Przez 3 dni podczas mojej nieobecności,kilka razy dziennie przychodzili do moich dwóch piesków, wyprowadzali na spacery, dawali jeść i zajmowali im czas. Pieski szczęśliwe bo nie musiały zmieniać otoczenia, co jest dla nich bardzo stresujące, wolą być u siebie, niż w domu opiekunów. Super profesjonalne rozeznanie tematu o tym co lubią i jak się zachowują psiaki, na co trzeba zwrócić uwagę. Ankieta i rozmowa pozwalają naprawdę na bezstresowe pozostawienie swoich pupili.

    thumb Ewa Aleksandra
    8/08/2016

    5 star review  Bardzo dziękujemy za opiekę podczas ferii nad Luną. Jesteśmy ( wraz z Luną) bardzo zadowoleni z opieki, na bieżąco wiedzieliśmy co słychać u Luny i widzieliśmy, że jest pod bardzo dobrą opieką. Polecamy i pozdrawiamy Bartka i Panią Anię.

    thumb Anna Day
    3/01/2017

    5 star review  

    thumb Karol Michalski
    6/29/2014

    5 star review  Wspaniały opiekun. Wyjazd wyszedł w ostatniej chwili. Bez problemu. Zawsze jest miejsce. I to wspaniałe. Psiak wrócił zadowolony i nie było widać żadnego wytęsknienia - po prostu nie było na to czasu. To co mi się także spodobało to pytanie czy psiak śpi w łóżku czy nie więc nie ważne jaka opcja - jest szacunek do tego jak właściciel chowa pieska. A to ważne. Nie ma "sprzedawania" własnych teorii. Po prostu fachura 🙂 Gorąco polecamy 🙂

    thumb Joanna Wyka
    11/25/2015

    5 star review  Zdecydowanie polecam 😀

    thumb Justyna Szewczyk
    9/05/2017

    Cudowna opieka nad psem. Bardzo polecam. Rodzinnie i bezpiecznie.

    thumb Czarna Czarna
    1/18/2019

    5 star review  Serdecznie polecam petsittera Bartka i jego Mamę. Bary był pierwszy raz i spędził u Bartka całą majówkę. Jestem bardzo zadowolona z opieki, Bary chyba tez bo cały czas odsypia pobyt, znaczy to, że miał bardzo dużo zabawy. Mój buldog jest psem alfa demolką tym bardziej dziękuję za poświęcony czas i zaproszenie na kolejne "kolonie" 🙂 Podczas całego pobytu dostawałam fotorelację co u Barego i w każdej chwili mogłam się kontaktować. Cieszę się, że znalazłam takie miejsce i na pewno jeśli będzie taka potrzeba skorzystam ponownie. Dziękuję!!!!!

    thumb Marta Bulińska
    5/04/2017

    5 star review  Polecam - mój Kajtuś wreszcie mógł spać w łózku (w domu zabraniam), na poduszce, przytulony 🙂 Cieszę się że znalazłam miejsce, do którego pies chętnie wróci, a ja bez wurzutów sumienia i obaw będe mogła go tam zostawiać kiedy tylko pojawi się taka potrzeba 🙂

    thumb Kasia Borek
    8/18/2017

    5 star review  Pepa wróciła szczęśliwa � bardzo dziękuję za opiekę � na pewno będziemy jeszcze nie raz gościć w hoteliku!

    thumb Ula Milkiewicz
    7/20/2018

    5 star review  Absolutny strzał w dziesiątkę. Gucio i Jadźka szczęśliwi, wypoczęci, nie chcieli wyjść. Nie da się nie polecić. Korzystać będę na pewno jeszcze nie raz.

    thumb Aleksandra Petrus
    10/10/2016

    5 star review  Amor lubi zostawac u Bartka, kiedy wyjezdzamy. Czasami sie zastanawiamy, czy nie bedzie chcial u niego zostac... Na dodatek Bartek szybko reaguje i nie kreci nosem, nawet postawiony na nogi prawie w srodku nocy, w sytuacji awaryjnej! Dziekujemy i pozdrawiamy

    thumb Piotr Naglowski
    1/06/2016

    Dziękuję raz jeszcze za opiekę nad charakterną Roxi;) Pozdrawiam Ewelina Kudera

    thumb Ewelina Kudera
    1/03/2019

    5 star review  Jak najbardziej polecam �

    thumb Aleksandra Korotko-Kalisz
    8/18/2017

    5 star review  Wielokrotnie korzystałam usług pettsiter Bartek Kusz, Gaja zawsze chętnie zostawała u pani Ani, co jest najlepszym dowodem jak się tam czuła. Dziekuje!!

    thumb Monika Koenighaus
    7/19/2018

    5 star review  Odpowiedzialni ludzie z pasja do zwierzkow, polecam .

    thumb Marta Wojtasik
    12/30/2016

    5 star review  Piesek zadowolony z weekendowego pobytu, dzięki za pomoc w nagłym wypadku.

    thumb Magdalena Plu
    7/16/2017

    5 star review  Zostawiłam na opiekę dzienną mojego psiaka pełna obaw, bo po raz pierwszy zostawiałam go u petsittera, ale bardzo miło się zaskoczyłam - oprócz tego, że dostałam sporo zdjęć z przebiegu dnia psiaka, żebym się nie martwiła, to pies wrócił do domu szczęśliwy, wybiegany i zmęczony zabawą, co wcale nie jest takie proste przy 36kg Rhodesianie 🙂 Polecam!

    thumb Zuza Kołkowska
    3/04/2018

    5 star review  Borys mój pies został tutaj pozostawiony pod opiekę. Niestety pies zachorował pomimo tego mógł dalej pozostać w hotelu, zagwarantowano mu opiekę, wizyty u weterynarza. Cały czas byłem w kontakcie z Panią, która na bieżąco informowała o przebiegu sytuacji. Pieso odebrany, zadowolony 😉

    thumb Hubert Salamoński
    7/21/2018

    5 star review  Moje dwa psiaki po każdym z pobytów były zadowolone, mogły nawet sypiać na łóżku - jak w domu - i wracają do Bartka oraz jego Mamy bez najmniejszych oporów. A ponieważ mam suczkę, która normalnie za kontaktem z obcymi ludźmi nie przepada, tym bardziej doceniam, że tych opiekunów polubiła od pierwszego spotkania 🙂

    thumb Małgorzata Karnaszewska
    7/18/2016

    Polecam mocno usługi Pani Ani i Bartka. Psiaki były dwukrotnie. Za każdym razem wróciły do domu bardzo szczęśliwe. Na miejscu miały zapewnioną odpowiednią opiekę, stały nadzór, dużo zabaw na świeżym powietrzu oraz kontakt z innymi pieskami. Kontakt z Panią Anią był super, otrzymywałam regularnie zdjęcia oraz informacje jak się czują pieski. Widać, że hotelik jest prowadzony z pasją i miłością do zwierząt. Po raz pierwszy nie martwiłam się o Kumi i Haru <3 Dziękuję bardzo!

    thumb Magdalena Nec
    3/24/2019